ddefnos Nurellaaaaaaa1212 13.haftamda hissettim o seyirmeleri yok artık falan diyodum kendi kendime ama bağırsak hareketi değil yani eminim ilerleyen haftalardada toplandigini hissediyordum şimdi 17.haftadayim pit pitlar daha belirgin ama hareket şeklinde değil hala ona var😅
Nazli_3009 Nurellaaaaaaa1212 öyleymiş ama benim belki bebek değildir ama senin olabilir 3.gebelikse bebeği hissediyorsundur takip et devamı gelirse bebiş bence
Nurellaaaaaaa1212 Nazli_3009 niye ilk gebeliğini bile cok erken hissedenler var hislerine güven askım
zeynephkn07 @Nurellaaaaaaa1212 ben buna inandım bu üçüncü bebemde 8 haftalıkken eli kolu belliydi herkes erkek dedi öyle oldu 😆😆😆
Nazli_3009 Nurellaaaaaaa1212 bağırsak hareketi değildi ondan eminim 😂 bundan sonra biraz daha dikkat edip gözlemlerim belki harekettir
Kedilibebekli 4.gebeliğim ve 11 haftalığım. Az hissettim sanırım, kilolu biri değilim dördüncü gebelik de olduğu için imkansız değil gibi 😅
Nurellaaaaaaa1212 Kedilibebekli ya bende hiç oturup hareket ediyor mu diye bakmadım ayaklarımı uzatıyım dedim 3 kere aralıklı şekilde pıtıp pıtır bişeyler oldu dedim noluyooooo 😂 bende hissediyorum büyük ihtimal 3-4 sonrası proyuz
Busranur_mnts Nurellaaaaaaa1212 Ay diimi ya ben beklemelerdeyim sat 14 Nisan 15 mayısta awox yapmayı düşünüyorum daha erken ne zaman yapsam çıkar mı acaba sürekli takip etmek de istemiyorum kesin öğreneceğim zaman test yapıcam
Nursemom90 Benimde 2. Gebeliğim erken haftalarda pıt pıt hissediyordum ama hergün düzenli değil birgün oluyorsa günlerce olmuyordu şuan 18+4 birgün baya belirgin tekmik oluyorsa birkaç gün olmuyor. Gaz hareketi genelde sol alt kasıkta oluyor
[silindi] Nurellaaaaaaa1212 oğlumda ben de 13. Haftalarda hissetmeye başlamıştım dalga geçmişti herkes benimle 😂 grlişimi önden giden bir bebekti ondan sanırım 🙈
Nurellaaaaaaa1212 [silindi] edabolukbasi3 postun altına saçmalama daha cok kücük yorumları beklerken ben 🫣 şok içindeyim 😂
edabolukbasi3 Nurellaaaaaaa1212 yoook kızzz 2 ve sonraki gebeliklerde daha erken hissediliyormuş doktorlarda diyor başta bende yok yaaa demiştim ama baya hareket ediyo 🤣