Deryayurt Kitlik_irm yaptım canım ama erken gebelik testi bozuk çıktı bı kaset test daha yaptım çok belli çizgi bı baksana
nurssmom Deryayurt erken gebelik testiniz bozuk gözükmüyor hamilelik hormonu saptanınca öyle bir süre kırmızı oluyor sonra çizgiler kalıyor. Hamilesiniz inşallah
Aysinnn Deryayurt erken gebelik testinde de ikinci çizgi görünüyor muhtemel gebesiniz şimdiden hayırlı uğurlu olsun kan testi sonucunuz da güzel çıkar umarım sağlıklı olsun inşallah amin 💕
Siyahbeyaz_ Arkadaşlar bu iki gün öncesine ait adetime 1 hafta var sizce kuruma mi bu? Sadece göğüs ağrım var batma tarzında https://hizliresim.com/jjkif7y
Baharkokusu Siyahbeyaz_ Şahsi fikrim kuruma çizgisi gibi gelmedi pek bana.Fakat adete uzun bir süre olması biraz kafa karıştırdı.Onerim adete kadar test yapıp çizgi belirginligini kontrol etmeniz yönünde herşey gönlünüzce olsun 🌺
Deryayurt GezenTavuk_2 ayy etmemmiii kan vericem yarın inşallah hayırlı haberler alırım rabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsin inşallahhhh
Deryayurt Aysinnn ya ama erken gebelik testindeki çizgiler şuan beyaz oldu çok garip ilk defa başıma geliyor
Dnzz2 Deryayurt sabah kan var ya da birtane daha erken al yap birde sen akşam idrari ile yaptıb ya daha tam yoğun değil ama ona rağmen çıkmış birde markasj neydi erken gebelik testinin
Siyahbeyaz_ Baharkokusu İnşallah kuzum ya Allah razı olsun. Bu ay son denememdi biraz kendimi iyi hissedene kadar çocuk düşüncemi rafa asmayı düşünüyorum
Baharkokusu Siyahbeyaz_ Allah gönlünüze göre versin 😊 ilk gebelikmi bilmiyorum ama lütfen stres yapmayın stres en önemli engel gebelik oluşmasında.
Siyahbeyaz_ Baharkokusu yok kuzum oğlum var oyun oynarken falan tek olması beni üzüyor o yüzden. Amin çok sağol kuzum