Deryayurt Baharkokusu inşallah canım şimdi erken gebelik testi almaya geldim ondada çizgi görürsem kan vericem yarın
Baharkokusu Ben 4 aylık hamileyim canım yeni değil bu arada ☺️ama senin testini görünce ilermeyi atmak istedim.Cok silik çizgiyle öğrenmiştim bende.Numara vermemin sebebi ilermeyi görmek için. heyecandan bı sabah bı yatmadan yapmıştım testi.
Deryayurt Baharkokusu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım peki kaç gün arayla yaptın bu testleri
Deryayurt Geleneksel1anne şimdi aldım eve gidiyorum yapicam tabi idrarım gelirse ☺️ hatta bı kaset test daha aldım onuda yapicam
GezenTavuk_2 Deryayurt aldığınız marka nedir erken gebelik testinin? Umarım artımed yada days doctor değildir 🥹
ipek63yldz_ Deryayurt Öncelikel hayırlısı olsun hakkında canım 🤲🏻 ama ilk başta attıklarında belli degilde bunda silik gibi çıkmış. Hani öncelikle acele etme tahminimce ❤️ Bir kaçgün geçikmeni bekle ondan sonra lan veya tekrardan test yap yeni gibi varsa hamileligin. Hani insan hevesleniyor veya testte pozitif çıkıyor Allah etmesin birşey oluyor hani en azından dahada icin rahat eder tahminim böyle yani 🤗❤️❤️
GezenTavuk_2 Deryayurt onun da yalancı pozitifini gördüm ama inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizin kaset testte bende görüyorum 🥹
Baharkokusu Deryayurt Amiiin inşallah darısı başınıza olsun 🌺Bu attığım test iki günün testi. ilk ikisini birinci gün .Diger ikisini sonraki gün yaptım sonra kan verdim kesinleşti.
Deryayurt Kitlik_irm yaptım canım ama erken gebelik testi bozuk çıktı bı kaset test daha yaptım çok belli çizgi bı baksana
Deryayurt Şaka gibi gerçekten erken gebelik testi bozuk çıktı şansıma ama bı tane kaset test aldım onuda yaptım ve pozitifff ☺️
Edmr97 Kitlik_irm Ben yaptım iki erken testim pozitif çıktı normal test yaptım negatif benimde kafam karisti