Deryayurt Baharkokusu valla ilktede böyle heyecanlanmıştım şuan ilk gibi yine aynı heyecanım rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah ☺️
Deryayurt Erken gebelik testi bozuk sanmıştım değilmiş arkadadslar içindeki çizgilerin gözüktüğü kağıt gibi şey yana kaymış yani kağıdı düzelttim ve oda pozitifff ☺️
Tutar13 etkafa senden cesaret alıp bende yalandan yaptım buay 1 gun deneme yapmamıza ragmen kesin test hatalıdır bir gebenin gunlugu genelik testi cizgi var 2. Olmasının imkasnj yok bence 😀
Deryayurt etkafa teşekkür ederim canım yarın kan vermeye gidicem inşallah saglikla ilerler sende güzel haberler alırsın inşallah
Baharkokusu Gylcu Merhaba ben adet tarihim geçince yapmaya başladım.Gec döllenme oldu o yüzden epey zaman sonra çıktı testte
Gylcu Deryayurt hayırlı olsun 🌸 adet günü yaptınız sanırım ovülasyon takibi yapmış mıydınız çatlamadan kaç gün sonraya denk geliyor ben pazartesiden beri kaset test yapıyorum gölgeden başka bi şey görmüyorum 🤦🏻♀️
Deryayurt Gylcu merhaba evet bugün adet günümdu olmadım. Ovulasyon takibi hiç yapmadım aslında yumurtlama günlerinede dikkat etmedim adet bittikten sonra düzensiz diyebileceğim ilişkiler oldu ama tarih vs hiç hatırlamıyorum ☺️