Gokcenur_3131 miracsmom_ ben direkt o gün 29 nda test yaptım çıktı direkt acile gittim kan alındı bu değer çıktı
miracsmom_ Gokcenur_3131 sabırsızım işte ama bekleyemedim şu an gözükür diye tahmin ediyom beta daha çok artmıştır çünkü pazartesi 3413 dü 😂😂
Hempol miracsmom_ yaaa o zaman yarın büyük gün desene 😅bu ay doktora gittim bende doktor dedi iki tarafta da yumurtan 18 mm eğer dedi ikiside tutarsa ikiz olabilir dedi 😂 ama benim aile tarafında bi tane kuzenimin ikizi çocuğu oldu sanmıyorum ikiside tutsun 😬
miracsmom_ Hempol benimde korkum var ikizden anneannem ikiz doğurmuş yaşamamışlar ama bi kaç gün sonra vefat etmişler galiba eşimin tarafında da teyze kızı ve amca kızı ikiz 🤦🏻♀️😂
Lolitax Bu ay herkesin var gibi ya ümitleniyorum böyle olunca jdjdjfkkd bat 7 benimde eğer regl olmazsam 8inde test yapcam 😂
Hempol miracsmom_ kötüyü çağırma o zamanki koşullarla bugünkü koşullar çok farklı 🤗 inşallah sağlıkla ilerlesinler 🤗
miracsmom_ Hempol yok ben genel olarak ikizden korkuyorum çünkü fazla sorumluluk gerektiriyor onlara yetememe korkusu var içimde her ne kadar ilk başlarda ailelerde yardım etse de bi vakit sonra yalnız olacağız eşimle
Hempol Ask45 yaa sağol canım benim 🤗🤗bende geçen ay 5 tane yaptım bi tanesi bozuk çıkmıştı bu ay da 3 tane yaptım dediğin gibi hiç böyle görmedim bende 🤗
Hempol miracsmom_ haklısın çok zor gerçekten epey yıpratıcı oluyor 🤗 bakalım ne diyecek doktor sana 🤗
Eslem2112 ppmerlina bacımsu bugün gittim tam tahim ettikleri gibi beta 4 çıktı kimyasalmış adet bitiminde gene gidip kan vermem lazımmş
miracsmom_ Eslem2112 ya hayırlısı olsun bebiş bu ay değilmiş bebek sağlıklı değilmiş o açıdan düşün diğer ay umut vardır her zaman🥺🥺