Hempol miracsmom_ haklısın çok zor gerçekten epey yıpratıcı oluyor 🤗 bakalım ne diyecek doktor sana 🤗
miracsmom_ Hempol evet ama olursa da üzülmem ya sadece kendimi yatıştırmam uzun sürer sağlıklı olsunlar 🥰🥰çok heyecanlıyız inşallah güzel haberler alırız 🥰🥰
miracsmom_ Eslem2112 ya hayırlısı olsun bebiş bu ay değilmiş bebek sağlıklı değilmiş o açıdan düşün diğer ay umut vardır her zaman🥺🥺
Eslem2112 miracsmom_ öyle canm zaten korunuyorduk aslına istenilen bir gebelik değildi ama insan üzülüyor tabi elinde değil ama iki evladım var çok şükür üzüntüye fırsat olmuyor bir geceleyin oluyor öbür türlü koşuşturmaca hep
Hempol miracsmom_ tabi tabi iki yaşlarında girdiğinde iyiki ikiz doğmuş dersin bence beraber oynadıklarını görünce 🤗🤗 hayırlısı tabi
Hempol Eslem2112 çok sağol canım yorum için öyle yapayım dayana bilirsem daha belli olursa varsa inşallah 🤗
miracsmom_ Hempol evlenmeden önce hep isterdim zaten ama çevremde tam gözlemlediğim yoktu ikiz eşimin tarafında gördüm ilk kez canlı olarak ama çok yorucu kendilerine asla vakit yok ben gezmeyi sevende biriyim ondan şu an korkularım var ama belki yenerim 🥰🥰
Hempol miracsmom_ ya zaten tek çocuk bile olsa ilk iki yıl gerçekten gezmek gezsen bile gittiğin yerden zevk almak imksansız bence şuan 3 yaşına girecek oğlum hala gittiğimiz hiçbir yerde bi şe anlamıyoruz gerçekten 😅
miracsmom_ Hempol ya bu üzüyor beni dünyadaki en güzel şey evlat gerçekten aile olmak çok iyi şey ama gezme fikrine hep cazip hep ikilemler yüzünden zaten kararsızım tam bi terazi burcuyum😂😂
Hempol miracsmom_ kesinlikle çok güzel bi duygu özellikle çocuklar büyüdükçe daha da güzelleşiyor konuşuyor tepki veriyor o zamanlar daha da keyifli beraber geziyorsun artık çok güzel olan şeyinde cefasıda oluyor ama dedikleri gibi geçiyor gidiyor Allah sağlık versin yeterki 🤗
Mervetrkmn etkafa reglime 9 gün varken yaptım aynı seninki gibi çıkmıştı şuan 36+3 deyiz çok şükür inşallah sende sağlıklı bir gebelik geçirip hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini 🙏🏻