Hempol miracsmom_ ya inşallah sağol etiketlerim inşallah 🤗gerçekte bile o kadar silikki yine resimde iyi çıktı 😅 inşallah sabredersem pazar yapacam böyle silik görünce var no yok mu anlamıyorum 🤗
miracsmom_ Hempol artık çizgi görcez diye gözlerimiz şaşı oldu kendimizi sorguluyoz koyulaşma olunca bile acaba sonraki silikleşirmi diyorum ben öyle bi kafayı yeme evresindeydim çok şükür ama keseyi görcez yarın kısmetse inşallah 🥹😂
Hempol etkafa evet seninki baya daha net çıkmış hayırlı olsun :) güzel haberler alırız inşallah 🤗 ama gerçekten sizi tebrik ediyorum erken başlayıp testlere devam etmiyorsunuz ben bat 7 29 da başladım yapmaya 😅
etkafa Hempol ahahahaj yok kız ben sabırlıyım mesela eğer gebeysem şuan 7+5 de doktora giderim direk kalp dinlemeye erken gitmem yani 😁😁😁
Hempol etkafa tebrikler gerçekten ben hiç sanmıyorum o kadar bekleceğimi 😅helal gerçekten hiçbir baskıya da gelmiyorsunuz 😅😅 ben olsam çoktan gaza gelmiştim 😅
Hempol miracsmom_ iaa süper sevindim sizin adınıza o zaman değer epey arttı 🤗🤗 inşallah güzel haberle gel bizleri de haberdar edersin 🤗🤗
miracsmom_ Hempol bizin değer konusu zaten biraz karışık olması gerekenden çok ilerliyor ikizden şüphe ediyoz😂😂
miracsmom_ Gokcenur_3131 evet benim dönem 28 29 gün zaten ondan birde bulantıyla bel ağrısı vardı bende dayanamadım😂😂
Hempol miracsmom_ yaaa o zaman yarın büyük gün desene 😅bu ay doktora gittim bende doktor dedi iki tarafta da yumurtan 18 mm eğer dedi ikiside tutarsa ikiz olabilir dedi 😂 ama benim aile tarafında bi tane kuzenimin ikizi çocuğu oldu sanmıyorum ikiside tutsun 😬