Hempol Gokcenur_3131 bende emin olamadım bir görüyor gibiyim bir görmüyorum kafam karıştı gerçekten sağol canım yorum için 🤗
Hempol etkafa bat 7 kaç gündür yapıyorum aslında bu 3 Awox diğerlerinde hiç böyle bile çıkmamıştı ama emin olamadım çok
etkafa Hempol benimde öyle geçen ay yaptığım Awox tertemizdi bunda kıl gibi bişey var benim de bat 6 mayıs
Hempol etkafa evet seninki baya daha net çıkmış hayırlı olsun :) güzel haberler alırız inşallah 🤗 ama gerçekten sizi tebrik ediyorum erken başlayıp testlere devam etmiyorsunuz ben bat 7 29 da başladım yapmaya 😅
Alyamuhoz etkafa canmmsenın mesajlarını okudum çok net pembe senin ill attıgın fotolar. Ayrıca yumurtlaman 19unda ıse adetin 2 Mayıs senin. 21 ise de 4 mayıs olur:)
Hempol miracsmom_ ya inşallah sağol etiketlerim inşallah 🤗gerçekte bile o kadar silikki yine resimde iyi çıktı 😅 inşallah sabredersem pazar yapacam böyle silik görünce var no yok mu anlamıyorum 🤗
Hizliveofkeli Var canım var hayırlı olsun. Değerin de 10-15 arası çıkar awox test uzmanı olduk artık burda 😂 kan ver 🌸🌸