Aleynaaatml Uygulamaya göre son 17🥹normal doğum görünüyor şuanlık çatı muayenesi oldum 37.haftadayım herhangi bir sıkıntı olursa iletişime geçeriz dedi doktorum bakalım artık bazısı da çatı muayenesinden birkaç gün sonra doğum olabiliyor diyor ama bilmiyorum
nilllayy busra05_ benim de 5 mayıs 🥹 çok heyecanlıyım, mutluyum, korkuluyum. Her duyguyu aynı anda yaşıyorum 🥹
qarrya_4 busra05_ Normalde son 24 gün fakat suyumuz sınırın altına düştüğü için Pazartesi doğum gerçekleşecek.🥹
Kevsssim Yenibirisi hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍 ay bide sizin bebiş şimdi kaç kilo ? Bende 37+5 teyim bebiş şimdiden 3 kilo( tabi usg yanılmıyorsa) son haftaya kadar beklerse iyice tombişleşir nasıl doğururum diye düşünüp duruyorum
Ayse0434 Smyyeislam_ neden suni sancı taktılar ki bayağı açılmanız olmuş insallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🥰🌸
cakethesel busra05_ Son 21🥹 Birkaç gündür ishalim ve doğum yaklaştığının belirtisi diyorlar😬 Dünden beride mide bulantısı ve halsizlik baygınlık hali var bi an önce geçer bu durum inşallah 🫠
Aley06 busra05_ evet çok heyecanlı normalde benim son 10 günüm ama dünden beri sancılarım var bakalım nereye kadar devam edicez hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza🙏
Aley06 Smyyeislam_ ay sağlıkla bir avazda kucağınıza alın inşallah benim ilk gebeliğim ve sırtımın alt kısmında sızlamalı bıçak girer gibi ağrı var arada çatım ağrıyo hastaneye gitmedim ama sizde nasıl bir ağrı vardı gittiniz doktora
Yenibirisi Kevsssim 3300 Kevsssim amin çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah benimki şu an 3300 3400 civarı ama doktor cihazından dolayı + - 400 gram oynuyor dedi genelde eksik çıkıyor o yüzden sanırım 3 kilo kadar doğacak
busra05_ Kbrrsln7 eşi önde olunca hareketi çok hissedilmiyor ama uzun süreli bişeyse doktoruna gözük bence canım
Kbrrsln7 busra05_ yani normalde cok hisediyordum bi kac gundur boyle hani takip ediyorum hareketli ama az yarin kontrolum var soracagim
Aleynaaatml busra05_ Benimki habersiz oldu doktorum tedirgin olmamam için tek parmakla işlem yaptı normalde 2-3 parmakla yapıyoruz dedi canım buna rağmen biraz acıdı hatta tedirgin oldum açılmam olur mu kanamam olur mu daha sonrasında diye çok şükür olmadı bu hafta tekrar yapacaklar sanırım bu sefer 2-3 parmakla bakacak kimisi bu işlemlerden sonra suyu gelmiş nişanı gelmiş bende ondan korkuyorum açıkçası 37.haftada yaptırmak istemiyordum ama ani oldu