Kbrrsln7 busra05_ yani normalde cok hisediyordum bi kac gundur boyle hani takip ediyorum hareketli ama az yarin kontrolum var soracagim
busra05_ Kbrrsln7 bazen cok hareketlı oluyolar bazen yorulup dinlenıyo gıbıler🫠😃 yarın sorarsınız ama için de rahat eder canım
staRmama busra05_ ayy 23 Mayıs mı benim oğlum da 23 mayısta doğdu 1 yaşına girecek allahım zaman ne hızlı ya 😍
busra05_ staRmama ayy maşallahh😍🫶🏻🧿 evet cok hızlı ya daha gecen sene 23 mayısta kına gecem vardı gün sayıyordum suan oğlusum içinn♥️
keyfimin-kahyasi-misin busra05_ bakan bakan 🤣🤣🤣Ben ikisiyle gexiniyorum bazen hep barraber ağlıyoruz dkddjjd
keyfimin-kahyasi-misin busra05_ gelsin kız n’olacak sadece uykuyu seviyosan ilk zamanlar o zorlar onun dışında Geçinip gidersiniz habeirn bile olmadan kocaman olur
Yenibirisi Kevsssim 3300 Kevsssim amin çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah benimki şu an 3300 3400 civarı ama doktor cihazından dolayı + - 400 gram oynuyor dedi genelde eksik çıkıyor o yüzden sanırım 3 kilo kadar doğacak
Kevsssim Yenibirisi bende öyle biliyorum genelde eksik çıkıyormuş bakalım sağlıkla gelsinler de bir avazda doğururuz inşallah 🤲🏻
-37- busra05_ son 14 diyor uygulama 38deyiz bizde🥰heyecan korku acayip duygulardayım oğluşumuzu bekliyoruz daha ismini belirleyemedık ama🐣
cakethesel Ayse0434 35. Haftada kontrole gittiğimde girmemişti,şimdi pazartesi kontrolüm var bakalım.Ama karnım falan hiç düşmedi,kanala girince karın düşüyo diyolar ne kadar dogru bilemem de
-37- busra05_ 😀😀ya ismiyle seslensek iyiydi canım benim bebek aşagı bebek yukarı 😂😂hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım