Kevsssim 55T merhaba özel takipli misiniz ben devlete gidiyorum daha nst dışında farklı bir şey yapmadı hiç, rutin usg bakıyor
55T Kevsssim evet özel takipliyim tam 37 haftada çatı muayenesi olmamı istedi doktorum her hafta kontrole gidiyorum Nstye de bağlanıyorum
Ceiydda busra05_ magnezyum kestim kasılmalar başlarsa engel olmasın diye belki de ondan çok hissediyorumdur ayrıca doktorum da ishalden dolayı magnezyum kesmekle iyi yapmışsın dedi kabızlık varsa iç ishal varsa icme🤣
busra05_ Ceiydda kabız çok oluyorum kuzu anlamadım 😂😂 banada ishal yaparsa gunde 1 ishal olmazsan gunde 2 iç dedı ama 1 tane alıyorum sadece düne kadar içmiyordum dün aldım ağrılarım kötü oldu çünkü 😂
Elif1706 55T benimde son 20 gün şuan hastanede yatıyorum sancı çıkınca nabızda sıkıntı oluyor bu sorunu yaşayan var mı
busra05_ Kbrrsln7 eşi önde olunca hareketi çok hissedilmiyor ama uzun süreli bişeyse doktoruna gözük bence canım
Ayse0434 Smyyeislam_ neden suni sancı taktılar ki bayağı açılmanız olmuş insallah sağlıkla alırsınız kucağınıza 🥰🌸