okuyananneeeee rahatdur_evladim ya bende 33+4 de gittim 2020 gr çıktı doktor normal dedi bana çok az geldi ilk kızım 34. Haftada doğmuştu 1800 gr doktor da bana normal dedi 37+5 gibi doğum olacak . İri bebek beklemeyelim dedi doktor bende minyonum da ama yine de 2800-2900 doğsun istiyorum ya
rahatdur_evladim okuyananneeeee benim ilk kızım 2400 doğdu ikinci de oğlum 3700 doğdu öyle kilolara takan biri değilim ama bu sefer istemsizce taktım
fatmanur12390 rahatdur_evladim gece uyurken kaju yer fıstığı ezmesi ve köy sütü içerek bebegim inanılmaz kilo aldı
psymom Ben kilo verdim bebiş almış. Mutlaka her gün 2 yumurta, muz, kaşar, ceviz yiyorum tavsiye ederim. Maden suyu ve kefir de iyi diyorlar
rahatdur_evladim psymom benim kilo alımım normal ama doktor niye az dedi anlamadım dalgınlığına denk geldi galiba 😁
__Kubracik01__ rahatdur_evladim bence biraz genetik olabiliyor,ben ne yesem bebeğe gidiyor mesela ve normal hayatta nasil beslendiysem aynı şekilde devam ediyorum birsey değişmedi sadece kahvaltıya onem veriyorum ondada rutin kaşar yumurta vs.
rahatdur_evladim __Kubracik01__ ilk kızım 2400 doğdu sonraki erkek 3700 doğdu şu an yine kız kilosu düşük dedi doktor Acaba diyorum kız bebeklerde vücudum bebeği besleyemiyormu 😆 biraz saçma bir düşünce ama herşeyi düşünür oldum
Sulegull rahatdur_evladim benim bebeğim 1500 kg doğdu ki 2 kg gecmıs sizinki canınızı sıkmayın her bebek farklı bişi olmaz haftası gayet iyi kg alınıyor sınra doğunca
rahatdur_evladim helloandhello dün hepsinden bol bol aldım bakalım 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var
Prensess33 danla2711 benim doktor da iyi dedi burda bazen görüyorum 3 kilo üstü maşallah 😁 sağlıklı olsunlar da 🥰
Prensess33 danla2711 çok değilde kizlarim ilki 3100 doğdu ikinci kızım 3600 doğdu bu da o kadar olur tahmini 😁
eceeelmn rahatdur_evladim bende sizin gibiyim tabiki sadesi daha faydalıdır ancak ben meyvelilerden de fayda gördüm meyveli olanların tadı güzel bence