Ttugbablgn-77 rahatdur_evladim sağlıkla gelsin inşallah çok düşük değil aslında benim bebeğim 38 haftalıkken 2600 39 da doğum yaptım son hafta hep et yedim 2940 doğdu sağlıklı maşallah 4 yaşında şimdi darısı başınıza
rahatdur_evladim Ttugbablgn-77 banada düşük gelmedi son 1 ayım kaldı daha alır diye düşünüyorum ama doktor geride dediği için kafama taktım
ibcmom rahatdur_evladim demek ki psikolojin böyle uygun görmüş bize laf düsmez. yine de söylenenleri ye icin rahatlasın agzın tatlansın 😂
rahatdur_evladim ibcmom ya olurmu öyle şey estağfurullah sizlerden de fikir almak istedim 😁 Bu posta yazılanları not aldım
Egeber rahatdur_evladim 4 kilo 110 gram doğdu oğlum yumurta kaşar soda ceviz fındık ananas mango avokado en çok tükettiğim şeylerdi en çokta kaşar yedim
rahatdur_evladim Egeber kaşar baya etki ediyor Ananas şimdi yemeyi düşünmüyorum doğuma hazırladığı için Allah kısmet ederse 38. Haftada yemeye başlayacam
rahatdur_evladim feynnur benimde beslenmeden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü bu aralar yeme içmeden uzaklaşmıştım yazdıklarının ekran görüntüsünü aldım bende bu şekilde uygulayacam insllah herşey yolunda gider
Elzeminval rahatdur_evladim bulgur yiyebilirsiniz gerçekten güzel aldırıyor ve birce folik asit bulgur yani her yönden iyi
minigimleseruven rahatdur_evladim bitanem valla benim ablam o kadar çok tahin (taze çekilmiş ) tüketmişti ki o dönem masallah 🧿 bebeğin kilosu çok güzel ilerlemişti ve doğumdan sonra da sütü çok güzel gelmeye başladı, bunu tahine borçlu olduğunu söylemişti 🙈
rahatdur_evladim minigimleseruven yarın hemen aldiracam İlk iki doğumundan sonra bende çok tükettim süt arttırma yönünden gerçektende çok etkili
rahatdur_evladim Hafakala272727 olgunlaşmış bulamadım yeşil olanlar vardı aldım elmaların içine koydum olgunlaşınca dediğin gibi yapacam
Egeber rahatdur_evladim evet yazdıktan sonra aklıma geldi aman dikkat edin canınız ne çekerse yiyin kilolar veriliyor hamilelik geri gelmiyor
rahatdur_evladim Egeber çok kilo alırım diye asla düşünmüyorum evladım normal olması gereken kilosunda ve haftasında doğsun bana yeter Kilolar sonrada verilir Allah’ın izniyle 🍀
Egeber rahatdur_evladim her şey olup geçiyor sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu ben 90 kilo ile girdim doğuma 64 ile hamile kaldım 🤣
rahatdur_evladim Egeber amin inşallah sizde beginizi sağlıcakla kucağınıza alın 🍀 Bende 57 kiloydum hamile olduğumu öğrendim şimdi 70 kilo oldum 😄
danla2711 Prensess33 benim bebişimde 2900 çıktı dün 36+4 te🥰 gayet iyi haftasıyla uyumlu dedi doktor 🥳
Prensess33 danla2711 benim doktor da iyi dedi burda bazen görüyorum 3 kilo üstü maşallah 😁 sağlıklı olsunlar da 🥰
rahatdur_evladim helloandhello dün hepsinden bol bol aldım bakalım 1 hafta sonra tekrar kontrolüm var