rahatdur_evladim anladım. Şöyle söyleyeyim 25 hafta kontrolümde her şey normaldi. 29 hafta kontrolümde 3 hafta gerilik çıktı ben de şok olmuştum stres olmuştum. Beslenmeden olduğunu düşündüm ve her gün kesinlikle 2 yumurta, tahin helvası, pekmez, kaşar peyniri, avokado, 1 bardak kefir, iki bardak süt, 2 muz ve meyveler, bir kase kuruyemiş karışık ve kabak çekirdeği. 3 hafta boyunca aralıksız her gün yedim ama bazen ağzımı burnumu kapatarak o kadar bıkmıştım ki. Ama bir gün bile aksatmadım ondan emin olabilirsiniz. 32 hafta kontrolümde yine gerilik olur diye bekliyodum ama azalmıştır dedim. 31 ve 32 haftalık ölçüleri karışık olarak. Yani yetişmişti sevindim rahatladım. Tabi o kadar bıkkınlıktan sonra biraz saldım sadece her gün yumurta meyve muz süt kefir içiyorum bazen de helva yiyorum diğerlerinden o kadar bıktım ki görmek bile istemiyorum. İki gün sonra 34. Hafta için kontrol olacak umarım etkilenmemiştir. Yumurta vs bırakmadığım için güzeldir diye tahmin ediyorum. Ben beslenmeyi ihmal ettiğimin farkına vardığım için beslenmeden ilerledim. Çünkü bazı insanlr dikkat etmese bile bebek vitaminini alıp büyüyodu bende öyle olmadı beslenme etkili oldu.