Hilalkyss Ases54 suyum gelir anlamam diye psikolojik uyuyamadım 😏 Allah razı olsun darısı başınıza sağlıkla 🙏🏻
Gulcag Hilalkyss canım 41e kadar bekledim açıklığım yoktu 41de sezaryen dedi doktor açıklı olmadığı için bebeğimi riske atmadı açıklık tamamlanana kadar dayanamaz dedi ve sezaryen dedi doğum yaptım ve 3-4saat geçmedi bebeğim kakasını yaptı lütfen açıklığın varken bekleme ve doğumunu yap 🙏🏻 Sağsalim kavuş yavrunla 😍
NekwaSultan Hilalkyss ay masallah barekAlah sana kiz 🤗 Bize de dua et günahların dökülüyo şimdi seninn. Evlatlarımızı hayırlı kolay yetiştirebilmek için.... Ay cok heycanlandim sanki ben doguruyom😱
Hilalkyss NekwaSultan tüm müslüman kardeşlerimizede sanada dua ediyorum 🙏🏻 Ben hala sakinliğimi koruyorum bakalım nereye kadar inşallah böyle getiririm sonunu😍
Seldaapk Hilalkyss maşallah ya ne kadar sakin davrandın inşallah bende böyle olabilirim 😊doğmuştur heralde artık
Hilalkyss Kubrauzunnnn @Seldaapk @Gamzeemrmrt AyEr Kubrarecep Kızlar gece 3de yatış yaptım 7cm ile 9da suyum patlatıldı 12-45de yavrumu kollarıma aldım çok sancı çekmedim fakat çatalda biraz zorlandım çünkü boğazlarım çok kurudu rabbim sizede kısa zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
Marria Herkes merakla seni bekliyor vallahi doğumum yakın 40 haftalığım ben bile cesaret aldım şu yazılanlardan🤣🤣
Snmrzgr0 Hilalkyss bence 1-2 gün daha bekle canım merdiven çık squat yap sıcak duş al biraz daha açılman olur