Hilalkyss Kubrauzunnnn @Seldaapk @Gamzeemrmrt AyEr Kubrarecep Kızlar gece 3de yatış yaptım 7cm ile 9da suyum patlatıldı 12-45de yavrumu kollarıma aldım çok sancı çekmedim fakat çatalda biraz zorlandım çünkü boğazlarım çok kurudu rabbim sizede kısa zamanda hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah ❤️
Esmerannee1080 Hilalkyss ya maşallah rabbim bizede nasip etsin insallah sizinde gözünüz aydın 😊 doğumun basladigini nasil anlamistiniz bide kac haftaliktiniz cok sorudm ama
NekwaSultan Hilalkyss cok şükür yavruna kavuştun ya canim unutuluyor diger seyler😉 Sahi adi ne minik kuşun ☺ Güle güle büyüt yavrunu insallah 🤗
CemileSezer Hilalkyss 40 haftalık oldum bugün sancı çıkmadı hiç sancım Yok açıklıkta Yok . Doktor bi kaç güne yatışımı yapacağını söyledi 41 haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum. Sizin de hayırlısı olsun inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız yavrunuzu.
Nurrrrr Hilalkyss Canım normal doğuma müsaitsin neden bebeğinin kakasını yemesini bekliyorsun ki riske girme ben doktorumu dinledim hem cabuk acılman olur en fazla 4 saat 👍🏻