Aminepera Hilalkyss canım benim arkadaşımda senşn gibi 2-3 cm açıklıkla gitti. 9 ay 10 günü 1 hafta geçmişti. Bebek gelmiyordu. Önce ilk suyunu patlattılar. Sonra suni sancı verdiler. İnan ki 45 dkk da doğurdu. Rabbim dana da kolay Doğum nasip etsin. Doktorlar bilir sen doktoruna güven 😍🥰
Hilalkyss NekwaSultan allah razı olsun 🤗 gidicem ama bekliyorum biraz daha ki eşim uyusun biraz kıyamadım uyandırmaya ben dayanıyorum şuan 🤗
NekwaSultan Hilalkyss amin hepimizden de olsun canim yeter hemen git bir aksilik olmasin gelmistir minis oyy😍😍
Aminepera Hilalkyss amin valla her anında yanındaydım gerçekten çömelmek de açılmanın olmasına yardımcı bir faktör. Ben o zaman tedavi görüyordum dedim içimden inşallah bu kadar kolay doğururum. 🥰
Hdou4225 Kızımda suyum geldi sonra sancım basladı gram acılmam olmadı.Suni sancı kabul etmedim.Zaten o bile açmayabilir dedi doktorum cunku kendi sancım oldugu halde acılmıyordu.Spinal sezeryan oldum.Sunş sancı kendi sancısı olmayana mantıklı ama sancım varsa suni sancıya ne gerek var. Sadece hızla acılıp doktorun daha kısa surede dogurtma cabası olabilir
tomurcukannesi Hilalkyss sancıların yeterliyse kabul etme hızlansın diye teklif ediyolardır ki 4 cm olduğuna göre sancılarım yeterli Benim sancılarım doğum için yetersizdi ben almak zorunda kaldım
Dst hastaneye gitizmi yoksa bekliyormusuz hala😀 merak etim ya nasil durabiliyorsunuz allah bir avazda doğurmayi nasip etsin bsh sorucam bugun yoruduğunuzde bebek kasıklariniza cok baskı yaptimi bende bugun biraz yürüdüm ve cok baskı yapti kontrol vardı arılar tam değilmiş bende 2 3kalmaz dogrurmuyum sizce😂🙈❤️ 38+4
Hilalkyss Dst şimdi geldim açıklık 7 santim 😂😂 biraz cesaret sonuçta hemen olan bişey değil 🤗 Yok öyle Bi baskı hissetmedim doğrusu kişiden kişiye değişiyor inşallah biran önce sağlıkla başlar Doğumun kavuşursunuz 🙏🏻
Ases54 Hilalkyss bende yarın öğrencem bana da teklif etti de 2.doğumum olacak suni alma diyorlar ama 4cm açıklığın varsa suni al bence 6 oldu mu suyunu patlatırlarsa 5,6 saate açılırsın 👍🏼
Hilalkyss Ases54 suyum gelir anlamam diye psikolojik uyuyamadım 😏 Allah razı olsun darısı başınıza sağlıkla 🙏🏻
Reina Hilalkyss 4cm gayet iyi bir açıklık ben olsam kabul ederdim. Ama sana tavsiyem sancı verilince asla yerinde durma ve perine masajı iste. Açılman hızlı ilerler dikişinde olmaz😇