zeynosmoms 4 cm acilman varmis bence alma suni bebekte bi problem yoksa sakin alma ben 40+5 te kendi sancimla dogum yaptim
Hilalkyss zeynosmoms 6 santim olmuş bu akşam bekliyorum evde suniye gerek kalmadı güzel ilerliyor Allah’a şükür 🤗
Caglaaa Hilalkyss suyun gelmediyse suni alma ama tuvaletine dikkat et bebeğin kakasını yapıp yapmadığına ben çünkü 16,5 saat çektim suniyi
Hilalkyss Gamzeemrmrt artmaya başladı şuan ağrılarım zaten Bi kaç saate kalmaz hastaneye dönerim sanırım 😂😂
Hilalkyss Marria yürüdüm Ve hurma yedim Canım sürekli sabah kalk yürü bugün ben çok yürüdüm Allah razı olsun hepimizin Doğumu hayırlısıyla gerçekleşsin inşallah 🙏🏻
zeynosmoms Hilalkyss dusa gir canim sicak su tut beline ben oyle yaparak 7 cm acilmayla gittim hemde rahatlarsin hayirli kolay dogumlar
Kubrarecep Hilalkyss bence çok iyi gidin umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız Doğum şekli önemli değil sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Hilalkyss Beriliko henüz hayır Canım evdeyim biraz daha sancıların şiddetlenmesini bekliyorum duşa girdim biraz daha rahatlarım şuan
Hilalkyss NekwaSultan allah razı olsun 🤗 gidicem ama bekliyorum biraz daha ki eşim uyusun biraz kıyamadım uyandırmaya ben dayanıyorum şuan 🤗