koza08 Emnnur canım dualarım tüm kalbimle seninle ve tüm bekleyenlerle. İnşallah sağlıkla tutunsun bebeğin ❤️ güzel haberlerini 4 gözle bekliyorum.
Asill01 byzblcm anldm kuzum neyse nie vermediler die düşünme stres yapma yani wardır bi bildikleri bebişlerimiz bizimle olsun yeterki
byzblcm Asill01 evet gerek duyulmadı demekki testlerime göre hareket etmişlerdir, evet sonu güzel olsun inşallahh🥰
Naz22n Lütfen bir belirti aramayın canım kızlar, inanın gebelik belirtileri adetle bire bir. Çok sabır isteyen bir zaman, Rabbim yardımcınız olsun. Ama geçecek, inanın bana. 🥰 İnşallah hepsi tutunsun bebişlerin 🥰
Asill01 Naz22n bnm asla adette sancım agrım weya herhangi bi şikayetim olmuyor hayatım boyunca yaşamadım yani öyle agrı sızı
Asill01 Naz22n bncede😂kardeşlerim arkadaşlarım bel agrısı falan aşırı kötü geçirirler onları görünce ne mutlu bana diorm😂
Birduamvar0 byzblcm ben genetik test yaptırdım orda pıhtılaşma cıktı ondan dolayı verildi sizin böyle sorununuz yoksa verilmemiş olabilir
Birduamvar0 Asill01 olabilir siizn doktorunuz da öyle uygun görmüş. Yada daha önce düşükleriniz varsa o yüzden veriliyodur. Doktordan doktora değişiyor tedaviler sonuçta