Oznurozkatarr byzblcm kanla ilgili bir sorunun olmadığı içindir belki herkes aynı ilacı aynı tedaviyi uygulayacak diye birşey yokki canım
byzblcm Oznurozkatarr 5.gün embroysu 10.gün istenıyor 3.gün embryoları için 12.gün beklenıyor diye bılıyorm
koza08 Oznurozkatarr benden ilk 12.gün istediler. 5.gün embriyosuydu. Pozitif gelince artış için 2 gün sonra istediler. 12-14.günler olmuş oldu yani. Ama herkesin doktoru farklı tarihlerde isteyebiliyor.
koza08 Oznurozkatarr olabilir 10.günde de net çıkar sonuç. Ne zaman kan gününüz? İnşallah güzel haberler alırsınız.
Asill01 Seymatrkay 7.gün negatif 9.gün pozitif gören cok war bide normal gebelikten farklı bizim durumumuz ya doktor idrar testi pozitif dahi çıksa yanılma payı yüksek demişti kan ver kuzum kesin ögrenmiş olursun
Seymatrkay Asill01 Öyle diyorlar. Kaset test yaptım. Erken gebelik testi değil. Daha test yapmayacağım. Test günüm 6 Mayıs. 6 Mayıs’ta kan vereceğim.
Asill01 Seymatrkay bnmde 6sı beta günüm ewde test yapmadm yapmak istiyorum hemde cokkk ama negatif görürsem diye cesaret edemedim bnmde 3.gün embriyosu
Asill01 Seymatrkay sende kafana takıp strese koyma kendini çoğu kadında idrar negatif kan pozitif oluyor bide kaset test yapmışsın regl tarihin geçtimi erken gebelik yapsaydın keşke
Asill01 Seymatrkay bnmde aynı gün 26 günde bir oluyorum kaset test günü geçenler için ya canm oyuzdn erken gebelik yapmamız gerekiyor kaset için tarihinin geçmiş olması gerekiyor
Seymatrkay Asill01 ben bilmiyordum 30 günde bir oluyorum. Normal adet tarihim 6 Mayıs. 12 gün sonraki testim 6 Mayıs’a denk geliyor.