bebegimibekliyorum__ Ebru2746 bilmiyorum canım ya konuşmadım doğum ücretini de bilmiyorum daha bu kez gittiğimde sorarım
Merv2224 Zeyzeyim çook rezil bir hastane bende mecburiyettn gittim 3400 vermiştim haram zıkkım olsun önlerinden bile geçmem aslaa
NiLayY3506 Merv2224 Hastane çok güzel aslında özellikle doğum ebeleri çok güzel ilgileniyo orada doğum yapmıştım oğlumu siz ne gibi sıkıntılarla karşılaştınız özel değilse ?
mervee123_ Bende Özel Tatvan can hastahanesine Doktor Muhammed Emin sancak hocaya gidiyordum ücreti 2000 ama hoca çok iyi bir hoca
Zeynep_ce İzmir Özel Egepol Hastanesi muayene 2050tl doğum ücreti 30 hafta sonrası sabitleme vardı biz 61 bin tl doğum ücretini ödedik henüz doğum olmadı 36+1 olduk bekliyoruz bakalım
Tymrv Ela411 Merhaba fetal DNA yaptırdiniz mi bende konak hastanesine gidiyorum bana da yaptır dedi ama emin olamadım
Tymrv djnkntby Merhaba siz de yaptırdınız mi fetal DNA bende konak hastanesine gidiyorum ama emin olamadım 😞
Anonim97 İzmir egepol hastanesine gidiyorum doktorum bülent bey. Bugün öğrendim muayene ücreti 2.500 olmuş 2.050 tl idi. 75 bin doğum paketi satın aldım inşallah temmuzda kucağımıza alıcaz ♥️
bebegimibekliyorum__ 24Mavi24 yani ben memnunum canım ama çok yoğun bir doktor, bilgilendirir tamam kontrole bile gelme der adı yılmaz genco
Sazenin Pamiramsi bende lokman hekimde doğum yaptım 18 martta, sanırım hastanede doğum oldu diye 40 kontrolüne gittiğimde 2003 TL ödemiştim😅 3 TL önemli 🤭
Btl_akkurr 1_Pandackk canım bende Van lokman hekim hayat hastanesi Feyza Gülsüm kızılcana gidiyorum muane ücreti 1120 tl ama çok ilgili çok düşünceli bir doktor Şebnem hanım hemen yanında ki mi acaba