Blackhole Haticeett Ben Arzu Dede’yle başladık 13.haftadayız devam ediyorum. Devlete de gidiyorum arada 🙈
Nurcan3718 FtmaGlr merhaba doğum paketine ne kadar ödediniz birde doktorunuz kim bende 8 haftalik hamileyim doktor ve hastane arayisindayim
FtmaGlr Nurcan3718 65 bin tl verdik Talel Doğruel Çok ilgili doktor, yaklaşımı sıcak kanlılığı detaycılığı memnunuz şu an 35 hafta bitti hiç sorun yaşamadık. Gece 12 de bile arasam hemen telefona dönüş yapar ilgil biri
10gamze 1_Pandackk Özel sağlık sigortam var limitsiz muayene hakkım var muayene ücreti normalde 1.500 ama ben 50tl katkı payı ödüyorum 🤣🤣
bebegimibekliyorum__ 24Mavi24 yani ben memnunum canım ama çok yoğun bir doktor, bilgilendirir tamam kontrole bile gelme der adı yılmaz genco
bebegimibekliyorum__ 24Mavi24 kaç haftalık olduğuna,bebeğin pozisyonuna bağlı canım ben bu doktora ilk gittiğimde 17 haftalıktım biliyordum cinsiyeti önceki doktordan
Hamidey1 Bende Pendik Medipol hastanesinde Emine Eray Ateş in takibindeyim. Sgklı 1900₺ tahmini doğum kasım gibi olduğu için doğum fiyatı vermediler
ElifBD 1_Pandackk izmir medical park hastanesine gidiyorum 1350 tl muayene ücreti ben 14. Hafta itibariyle doğum paketi aldım 69 bin tl
2Princess1Mom 1_Pandackk Hem devlet hem özel takipliyim özelde Konya Özel Farabi hastanesi Dr. Mehmet Bardakçı’ya gidiyorum 1450 tl muayene ücreti.
Ts009 mavideniz9696 merhaba bu paket kaç muayene hakkı veriyor? Birde ikili, dörtlü tarama detaylı ultrason ve nst vs var mı?
mavideniz9696 Ts009 12 adet muayene bakteri toksoplazma testleri 2 lü 3 lü 4 lü tüm tarama testleri tüm nstler detaylı ultrason tüm kan tahlilleri normal yada sezeryan doğum ve bebeğin tüm yenidoğan muayeneleri her şey içinde bu fiyat