Raokk Silaaaamom2025 kemerde anadolu hastanesine gidiyorum 1435 muayene ücreti doğumda 27 demişlerdi hem sezaryen hem normal
Ayseguls_baby Burcuguner ben de ilk ay klomen kullandım 2 yumurta çatladı tutmadı 2. Ay letu kullandım tek yumurta çatladı o tuttu. Letu daha kaliteli yumurta yapıyor dedi doktorum 😀
Fly3636 1_Pandackk Bende Van lokman hekimde Betül tuncer ildoğana gidiyorum 900 küsür veriyorum indirimli hali
Anonymouse Konya, Medicana Rengin Karataylı’ya gidiyorum muayene ücreti 1950 ₺ sendika indirimiyle 1500’lü bi ücret ödüyorum
Busraaa19 Anonymouse merhaba dogum seklini neye karar verdiniz ve doktor hanım dogum ücreti için ne kadar söyledi ben de düşünüyorum da 😊
ppmerlina Hem devlet hem özel takiplisiyim özelde izmir karataş hastanesine gidiyorum doktorum irem hanım muayene ücreti de 1200 küsür
FtmaGlr 1_Pandackk İstanbul Maltepe’de MedicalParka gidiyorum doğum paketim var, çokça uyguna geliyor içerik çok donanımlı çoğu test ve ekstra olarak sunuluyor süslemeler, diyetisyen, eşe mini check up vs
Nurcan3718 FtmaGlr merhaba doğum paketine ne kadar ödediniz birde doktorunuz kim bende 8 haftalik hamileyim doktor ve hastane arayisindayim
Ela411 Kocaeli özel konak hastanesine gidiyorum muayene normalde 1900 civarı indirimle 1715 ödüyorum yine indirimi sezeryan da 32.750 TL
47Umudum47 Burcuguner bende de pcos var 5 yaşında kızım var o zamandan beri istedim olmadı hiç tam oldu derken geçen ay 10 haftalıkken kalbi durdu. Doktor neler verdi neler önerdi fikir verir misiniz karşılaştırma yapabileyim en azından diye
Burcuguner 47Umudum47 ilk muayneden itibaren 4 ay boyunca düzenli duphoston kullandım sabah akşam 10 gün kullandım hep bıraktığımın 3. Günü regl oldum. Ortalama 5 gün sürdü reglm. 4 ayıncı hapım da bitince adetin 3. Günü letu başladım günde 1 defa 5 gün kullandım bıraktım. Bırakmamın üstünden 1 hafta geçti kontrole gittiğimde yumurtam 22 mm büyümüştü aynı gün çatlatma iğnesi oldum. Ertesi gün ve sonraki gün ilişki birgün bırak diğer 2 gün yine ilişki gerisine karışmıyorum dedi bende gün aşırı bir gün arayla ilişki oldu. Zaten iğneden 11 gün sonrada kanda beta hcg yükselmişti şükür bu şekildeydi benim tedavim
47Umudum47 Ayseguls_baby hangi ilaçları önerdi siz bilgi verir misiniz size zahmet bende pcos var doktoruma sormak istiyorum
Ayseguls_baby 47Umudum47 İlk ay klomen kullandım tutmadı, 2. Ay letu kullandım hamile kaldım. Polikistik bende başlangıçmış onu baskılamak içinde Poliversin vitamin kullandırdı doktorum.
Pamiramsi Nehirto yok ben hali hazırda kilolu hamileyim ama sormuyor tansiyon kilo, ama sıkıntı yaşamıyorum çok şükür rahat geçiyor gebeliğim