dilekcorek21 Hdjsjdjs canım kuru dut kaynat elman varsa isteğe bağlı içine elma da doğrayabilirsin toz tarçın ve susam at kaynat iyice suyunu dutları elmaları ye suyunu iç bir kavanoz kadar yaptım ben
dilekcorek21 Hdjsjdjs hepsini güzelce kaynat kimisi içine üzüm incir koyuyor kuru olarak benim elimde onlar yoktu bu şekilde kaynattım günde iki kere içiyorum
dilekcorek21 Hdjsjdjs pansumanı ve bandajı tamamen çıkardıktan sonra hemen mi duş aldın açık bir şekilde
dilekcorek21 Aysecbn45 yaaa ne güzel ben Salihlide oturmuyorım turgutlu dan geliş gidiş yapıyorum çok iyi bir doktorr
Hdjsjdjs dilekcorek21 evet zaten baya kurumuş oluyor bi sıkıntı olmuyor ama dikişli yerlere nazik davrancaksın tampon hareketlerle temizle , sonrada krem sürdüm ben , kremi günde kaç defa bilmiyorum ama ben geceleri sürüyorum
Hdjsjdjs dilekcorek21 al al zaten doktora kontrole gittiysen dikişlerde sıkıntı yok dediyse bişey olmaz, ve duş iyi de oluyor sütü arttırır
dilekcorek21 Hdjsjdjs kontrole yarın gidicem ama yazdım al dedi doktor bir daha kapatma kremi sür dedi canım teşekkür ederim ☺️
dilekcorek21 Hdjsjdjs mesaj atıp sordum canım istersen başlayabilirsin dedi bende sipariş verdim baslıcam