Hdjsjdjs dilekcorek21 bende öyle yapıyordumda kontrole gidince sarılık çıktı bende hem emzirip hem mama veriyorum tam gelmedi daha süt
dilekcorek21 Hdjsjdjs şimdi arkadaşım bir tarif verdi onu yapıcam kuru dut kaynatcam içine toz tarçın ve susam at dedi sütü fışkırtıyor dedi sende dene istersen canım
dilekcorek21 Hdjsjdjs aktarcı da büyük çerez zincirlerinde satılır canım al dene sende kaynat yatış vermedi bize çok hafif bir sarılık dedi takip etmeye gerek yok dedi D vitamini verdi geceleri 2 saate bir kalk emzir dedi sende 2 saate bir kalkıyor musun
dilekcorek21 Hdjsjdjs ben de gündüzleri de veriyorum 2 saatte hatta ne zaman aransa bazen 1 saatte bile veriyorum çabuk gitsin diye doktor geceleri iki saat ama gündüzleri ne kadar emmek isterse ver dedi ama genelde bende 2 saat kuralına göre gidiyorum
Hdjsjdjs dilekcorek21 bende , önce emziriyorum sonra sağıyorum baktım doymuyo mama takviyesi, bakalım böyle ilerliyor kontrol var önümüzdeki hafta kilo alması lazımmış inşallah işe yarar🫠
dilekcorek21 Hdjsjdjs bende çarşamba günü kilo kontrolüne gidicem bakalım almış mı şu sarılık da bi gitse ama duyduğuma göre her çocukta olabiliyormuş göğüs ucların yara oldu mu ?
Hdjsjdjs dilekcorek21 evet oluyomuş sarılık bizde yüksek çıktı hastanede yattık bir gün ışık altında,, göğüs ucumda yara oldu , doktorun verdiği kremi kullandım zamanla yumuşadı geçti
dilekcorek21 Hdjsjdjs bende doktorun verdiğini değil lansinoh önerdiler onu aldım inşallah geçer siz kaç günlük oldunuz
dilekcorek21 Hdjsjdjs evet gözle görülür fark etti bir de anneme anason kaynattırıp içtim pompa yaptığımda fark etti günde iki kere içiyorum gece de anason içiyorum
Hdjsjdjs dilekcorek21 kuru dut var bende olurmu , olursa tarifi tam verir misin bugün bende denemek istiyorum
dilekcorek21 Hdjsjdjs canım kuru dut kaynat elman varsa isteğe bağlı içine elma da doğrayabilirsin toz tarçın ve susam at kaynat iyice suyunu dutları elmaları ye suyunu iç bir kavanoz kadar yaptım ben
dilekcorek21 Hdjsjdjs hepsini güzelce kaynat kimisi içine üzüm incir koyuyor kuru olarak benim elimde onlar yoktu bu şekilde kaynattım günde iki kere içiyorum