Hdjsjdjs dilekcorek21 tek gözünde varda damlama yazdı , bakalım geçicek inşallah,, kilo alım durumu nasıl mama falan veriyormusun
dilekcorek21 Hdjsjdjs geçer canım kilo alma durumu iyi olmuş arada mama veriyorum doymadığını hissettiğimde mamayla destekliyorum canım bide havalar ısındı evin içinde çocuğu nasıl giydiriyorsun ev kaç derece bir de canım
Hdjsjdjs dilekcorek21 zıbın, üstünede ince badili takım giydiriyorum, ev 27 derece ama sabaha karşı soğuk oluyor yyurken ince müslin örtü de örtüyorum, gazlı biraz bnmki
dilekcorek21 Hdjsjdjs benimde ev 27 derece gece Müslin örtüyorum bende gaz sorunu için damla iste istersen canım doktordan
dilekcorek21 Hdjsjdjs 60 ml veriyorum ilk doymadığını hissedersem çok az daha veriyorum canım çocuğun açlık durumuna göre mesela bugün sadece 1 kere 60 ml verdim süt yetti gibi şuan bugün sen kaç ml veriyorsun
Hdjsjdjs dilekcorek21 bende 60 veriyorum, sütü sağarkende 60 a ayarlıyorum, ama bazen bi tık fazla içme isteği oluyo bende veriyorum. Bazende 60ml verip oyalansın diye emziriyorum
dilekcorek21 Hdjsjdjs aynı şekilde bende bazen aranıyor ona göre biraz daha ek veriyorum birde canım dikiş yerinde acı gibi bir his oluyor mu arada devamlı değil arada sızlama acı hissi
Hdjsjdjs dilekcorek21 oluyodu ağrı hissettiğimde parol içiyordum ben , zamanla geçiyor , hafif içten küçük sızlamalar oluyor yüzeyi düzldikten sonra , zamanla o da geçiyor, mesela soluma çok rahat yatıyorum ama sağıma dönerken gene gafif sızlama oluyor ,.
dilekcorek21 Hdjsjdjs benimde öyle soluma rahat yatıyorum sağıma dönerken sızlama oluyor zamanla artık geçer gider heralde
Hdjsjdjs dilekcorek21 benm 18 gün bugün dediğim gibi hafif sızlamalar halâ oluyo artık zamanla toplıycaz sanırım bende bilmiyom nasıl olucak ilk çocuk benm😂
Hdjsjdjs dilekcorek21 merhaba canım rahatsız ediyorum ama ,, günde kaç kez mama veriyorsun , emzirmeden ziyade
dilekcorek21 Hdjsjdjs yok canım ne rahatsızlığı her zaman yazabilirsin günde 3 4 kere veriyordum şimdi 2 ye düşürdüm çok nadir 3 veriyorum canım devamlı hoşaf içiyorum birde annem anason kaynatıyor onu içiyorum sende dene anasonu aktardan al bana çok faydası oldu
Hdjsjdjs dilekcorek21 olur denerim , bizim başta sarılık olunca kiloda kaybetti bende cuma kontrol var kilo alsın diye hem mama hem süt veriyorum, kontrolden sonra bende mamayı azaltmayı düşünüyorum
dilekcorek21 Hdjsjdjs cuma benimde kontrol var canım anason çok faydalı oluyor ben inanmıyordum ama annem sağolsun denettirdi bikere benimki de aktardan az bişey al kaynat iç bide komposto özellikle suan iki veriyorum bide benimki kakası sıvı ama yaparken kırmızı oluyor çocuk zorlanıyor gibi sende de oluyor mu kabız değil ama kızarıyor yaparken