Nur_Erdugan53 Islaklale Hayırlısı bakalım canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebişini
Nur_Erdugan53 Happyka Seninki de az kalmış canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip eder inşallah bebişini
21Berra21 Nur_Erdugan53 Bizde 36+4 günlük olduk, şafak 13 Sezeryan olacağım günü dört gözle bekliyorum artk çünkü hareketlerim yeterince azaldı zorlanıyorum her konuda…
Nur_Erdugan53 21Berra21 Hiç sorma canım hiç Oturduğum yerden kalkamıyorum Oturduğum yerden Ağrılarım var sağa sola dönüyorum ve artık dönememeye başladım Allah yar ve yardımcımız olsun İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini
Nur_Erdugan53 tansugl37 ya Her an gelebilir hazırlıklı ol sağlıklı bir şekilde İnşallah kucağına alırsın Şimdi de gözün aydın
Nur_Erdugan53 Yenibirisi sorma canım bayağı Stres oldum iki sezeryanımı belden oldum şimdi acaba komple uyutsam mı uyutmamazsam mı kararsız kaldım onu stresini yaşıyorum şu an Allah yar ve yardımcımız olsun Sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah
Nur_Erdugan53 Ya maşallah canım Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini asena9
Nur_Erdugan53 aydilss Amin İnşallah canım cümlemize sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız evlatlarınızı
cerengeredeli Elmasekeri1 ödemim olmadi şu ana kadar +3 kg almıştım en son , 🥴 inşallah kontrollu giderim ya 😂
Semass25 Nur_Erdugan53 şu an görünen 51 ama ilk hamileliğim olduğu için bu süre uzar mı kısalır mı bilmiyorum 😅
Nur_Erdugan53 Semass25 ya Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım nasip eder Zamanında gelir inşallah bebişin
Nur_Erdugan53 Senturk92 ya Maşallah canın sağlıklı sıhhat bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah
Nur_Erdugan53 Kubra-6619 ya maşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah inşallah
Nur_Erdugan53 duygu1111 maşallah canım bebişin sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah inşallah
Nur_Erdugan53 Miniginannesiiii1111 ya yolun uzun Canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder Allah