Nerminler Son 10 gün 37 deyiz ikiziz dayanabilirsek inşallah 10 gün sonraya sezaryen Allah herkese sağlıklı kolay doğum nasip etsin banada amin
Nur_Erdugan53 Nerminler Oo maşallah canım genelde ikizler 34 36 haftalık oluyorlarmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah dayanmışlar daha ne
Nur_Erdugan53 Mineeee14 Ya aramızda bir gün var benim de 8 Mayıs canım sağlıklı bir şekilde İnşallah kucağımıza alırız bebişlerimizi
Aleyna-K Nur_Erdugan53 27+3 den selamlar, oğluma kavuşmak için şafak 88 😁 sağlıkla gelsinler inşallah 😍
Nur_Erdugan53 Meltemanneolsun ya Hadi bakalım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına da almayı nasip eder Allah bebişini
Nur_Erdugan53 1prens_1prensesannesi_ Oh maşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Nur_Erdugan53 Zenanuzn yolun uzun canım sağlıklı bir şekilde İnşallah kucağına alırsın gözün aydın o günlerde olur inşallah
Psikoanne Uygulamaya göre 32 😻 ama kızımın canı ne zaman gelmek isterse , ilk gebelik olduğu için doktor şuan doğum şeklini söylemedi ama ekstrem bir şey olmazsa normal doğumu bekletir
Nur_Erdugan53 Psikoanne Oh maşallah canım sağlıklı bir şekilde İnşallah kucağına alırsın Zamanında gelir bebişim
Nur_Erdugan53 EssraBck58 ya Maşallah Canım gözün aydın sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah
Miran83 Ayselcnt aynıyız kasılmalarim çok fazla sertleşme oluyor sizinde öylemi doktora gittim erken doğum olabilir dedi🥹
Ayselcnt Miran83 ciddi misin.. benimde oluyor.. böyle karnım sertleşiyor ve altta hafif baskı gibi bişey hissediyorum.. çok afedersiniz tuvalet ihtiyacım oluyor o zaman.. ayın 2 sinde kontrolüm o zaman soracağım.. nst ye girdiniz mi hiç..
Miran83 Ayselcnt evet Çarşamba günü gittim nsst ye aldı direk sancı cikmadi nst de ama ultrasonda çok fazla sertleşme olduğunu gördü doktor öyle söyledim ağrım oluyor diye evet aynısı bnde var malesef yürüyemiyorum ağrıdan