Nur_Erdugan53 QueenMommy O 60 gün hızlı geçer ama şu Bir ay kaldı mı geçmiyor canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin🥰
Nur_Erdugan53 tsmutter olsun canım az kaldı sık biraz dişini Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın
Busemih Nur_Erdugan53 37 haftamdayim safak 8 benimde bizim evde öle 🥹🥹saglikla kucagimiza almak nasip etsin allahim… doktorum 38 de alirim dio kiz olcek nasipse erken gibi gelio bana da sizce?
Nur_Erdugan53 Busemih Ya aslında bana da öyle geliyor ama gün verdi 38 haftalık olacak Bakalım inşallah sağlıklı olsun Benimki 2 haftada önde gidiyordu sıkıntı olmaz ya bence sağlıklı olsun Sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Nur_Erdugan53 Esmaaaaaaaaaaa Allah sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin canım Çoğu Gitti Azı Kaldı Bir ay kaldı Asıl şimdi başlıyor Allah yar ve yardımcın olsun
Papatya_1626 Ayse4208 benim 75 gün nasipse ama sezeryan olucak yani kac gun kalmis oluyo 1 hafta mi yoksa 10 gün mü geri sayicaz
Nur_Erdugan53 Merve_kucuk ya Allah sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip etsin çoğu gitmiş azı kalmışım Allah yar ve yardımcın olsun
istek8serkan Nur_Erdugan53 Benim 32+3 Uygulamaya Göre 53 Gün Lakin 2.Sezeryan Olucam Bakalım Ne Zaman Olucak İlk Bebeğim Oğlandı 36+1 Sezeryan Oldum Buda Kızım Olacak Heralde Doktor 38 yada 39 Haftaya Kadar Bekletir Sağlıkla Gelsin İnşAllah Hepimizin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤
Nur_Erdugan53 istek8serkan ya Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Nur_Erdugan53 danla2711 Ya canım Allah yar ve yardımcın olsun İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
gmz_cpkn_96 Nur_Erdugan53 benimde uygulamaya göre son 20 eksik eşyalarım bebişin mobilyası her şey hazır ama son haftalarda olduğum için daha yıkayıp valiz dolduramadım 😥🥲
Nur_Erdugan53 gmz_cpkn_96 ben yıkadım ütüledim de yani valizimi hazırlamadım daha allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıp giydirmeyi nasip etsin inşallah
Nur_Erdugan53 Melissayda ya Allah yar ve yardımcın olsun inşallah canım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın
senem-yabaci Nur_Erdugan53 son 58. Ama sezaryen olacağım için 45 falan. Ama kızım artık çıkmak istiyor 😂 her an gelebilir
Nur_Erdugan53 senem-yabaci gününde gelsin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder allah
Nur_Erdugan53 Biranne_197 ya maşallah canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah
Nur_Erdugan53 Zeynep85 ya Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bebişini
Nur_Erdugan53 crnsydm maşallah canım Allah sağlıklı bir şekilde de kucağına almayı nasip eder inşallah
Nur_Erdugan53 Ilkim1- ya senin de sayılı gün kalmış sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah canım bebişini