Fufu09 89 la kalmıştım ilk 4 ay kustum kilo almadım ama sonra bianda 96 oldum 🥲🥹son üç ay bakalım hayırlısı bence içini ferah tut bana diyet listesi vermişlerdi doktorun seni daha iyi yönlendirir ha bu arada etraftaki insanları kulak asma salla geç boş bogazlsr🤪
Accountant limonlucheesecakee 96yla kaldı arkadaşım 106 ile doğuma gitti çatır çatır da normal doğurdu valla
limonlucheesecakee Hasna77777 evet bnimde çevremde oldu zayıf ama çok sknti yasasyan . En ufak bir problemi insanlar kiloya bagliyo ya ona sinir oluyorum
Hasna77777 limonlucheesecakee hiç alakası yok herkes baba şeker yüklemesi yap sende çıkar demişti doktorum açlık tokluk değerlerime baktı olması gerekenim altında bile çıktı yapmana gerek yok dedi
limonlucheesecakee a-koroglu ilk gebeligimde 15.20kg almistm snra amelyt oldum pandemi derken üstüne ekledim veremedim maalesef. İnşallah doktordan diyetisyen desteği isteyecegim
Queenhera Ben 93 ile kaldım. Şu an 34 hafta, 115 olmuşum 🥲 şeker falan çıkmadı, ama ben yememe hiç dikkat etmedim, en baştan diyetisyen kontrolünde olmalıydım 😞 ve şu sıralar iştahım çok açık bilmiyorum doğuma kadar ne olacağım
limonlucheesecakee arinmommy aslnda yuruys çok iyi olur ama iki düşüğüm oldu şuan biraz risk grubundayz hareketlerm kısıtlı
Aacemianne Ben 82le başladım 80e düştüm. Şimdi 12.haftadayız 1 kilo geri almışım. Bana göre bu kilo fazla mesela. Kişiye göre bünyeye göre boy kilo oranına göre değişir zorluklar. Tiroit sıkıntım vardı zaten kilo verememiştim öyle de hamile kaldım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Kilolar verilir inşallah yeter ki dikkatli beslenelim 🌸
Senanur07 limonlucheesecakee 81 kg ile hamile kaldım şuan 38 hafta 92 kiloyum planlı gebelik olsa asla kilolu hamile kalmazdım. Kendimi çok hantal hissediyorum kilo yüzünden heryerim ağrıyor eğilip kalkarken zorlanıyorum ve ayak tabanlarım topuklarım ağrıyor. Kilolu bünyeyi taşımak çok zor
tkkece limonlucheesecakee ben de 87 ile kaldım şuan 32. haftadayım 4 kilo aldım sadece. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım kilo almamaya dikkat edip doktorunuzun dediklerine uyarsanız bence sorun yaşamazsınız, şeker ve tansiyon çok önemli mutlaka kilo almamaya dikkat edin bence ve yürüyüş yapın
Zeynepshngz 105 kilo ile hamile kaldım şuan 36. Haftadayım şekerim sınırda çıktı hep ama çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım biraz yediklerine dikkat edersen sorun olmuyor illaki bir risk ama hiç endişelenme bence ben çok kolay ve rahat bir hamilelik geçirdim diyebilirim kiloma rağmen
limonlucheesecakee Zeynepshngz teşekkür ederim bnde dikkat etmeye çalışıyorm diyetisyen arastyrm fakat çok yüksek fiytlari ekstra menülerde çok zengin oluyor daha önce bir diyetsynle calsmistm ilgi alaka sifirdi takip yoktu ben yazmasam Yazmzdi ister istemez bir onyargida olustu
U-M_mom limonlucheesecakee İlk hamileliğimde 78 ile kaldım bunada 102 ile kaldım ama zorluklarını yaşıyorum ilk gebeliğimdede tansiyon şeker vardı ama bunda erkenden çıktı başta doktorum çok sitem etti ya kilo her açıdan sıkıntı ya
elifbsraaa1 limonlucheesecakee 104,5 ile hamile kaldım 🙈 ekmeği abur cuburu ve tatlıyı bıraktım 5 kilo verdim şimdi tekrar yiyorum. Doktorum ayda sadece 1 kilo alabilirsin dedi 🥲
hamcokelek33 limonlucheesecakee 80 kiloyla hamile kaldım 37+2 şu an 96 kilıy. Şimdiki aklım olsa kesinlikle biraz zayıflar öyle hamile kalırdım kilo berbat bişey. Bence diyetisyenle ilerleyin ilk aylar kilo alınmıyor gibi görünüyor ama 26-27. Haftalardan sonra hele 30lardan sonra ikişer ikişer alınıyor ya
Premsescik limonlucheesecakee bende 100 ile gebe kaldım 33 haftalığım 5 kilo aldım şuana kadar cok almadım şuan bi sıkıntım yok inşallah olmazda