Eslem2112 Kdkdjd_737 şu foruma girip sol üst köşede üç çizgi var ona tıkla resim hükle var canım mutlu resimde yükleyebiliyorsun ❤️🥰
Sngl25 Eslem2112 hamilelik kesin var bende. Benim hiçbir zaman reglim gecikmez. Bugün gecikmenin 8. Günü. Beta artışı kontrol ediliyor diye gitmek istiyorum ama bir taraftan da randevuyu beklemek istiyorum.
Mahbuss Eslem2112 2.30 çıktı canım ama altında 3 gün sonra numune tekrarı uygundur yazılmış anlamadim
Eslem2112 Mahbuss cnm yani gebelik başlangıcı olabilir yükselebilir yani geç döllenme haşamış olabilirsin
olivia77 Eslem2112 testlerde silik çizgi gören de vardı hatta sen de yazmıştın silik çizgi var diye ama ben çok kaptırmak istemedim kendimi ilerleyen günlerde daha da yükselmez herhalde kan sonucu
GULLMOMMY Minik_04 maşallah canım bende bugün verdim 640 lardaydi doktorum çok uyi artmış dedi 1 hafta önce 20 çıkmıştı
Minik_04 GULLMOMMY iyi cok sukur sağlıkla kucağimiza alalim insallah🥰sende de kese gozukmedi değil mi
GULLMOMMY Minik_04 kese daha gozukmezmis canm haftaya anca 3000 olunca hergun ikk katı artıyor ya beta