Hiranur_2180 Kızlar bugün adet olmam gereken gün ve daha olmadım test yaptım negatif yani sonradan pozitife döner mi
olivia77 Eslem2112 benim sonucum çıktı 0 😃 her şeyde bi hayır var gerçekten çok ilaç içmiştim olsa daha çok üzülürdüm
Mahbuss Eslem2112 2.30 çıktı canım ama altında 3 gün sonra numune tekrarı uygundur yazılmış anlamadim
GULLMOMMY Minik_04 kese daha gozukmezmis canm haftaya anca 3000 olunca hergun ikk katı artıyor ya beta
Minik_04 Eslem2112 teşekkür ederim🥰kese gozukmedi kan verdim bian kuşkuya düştüm yeniden test aldim denedim yine pozitif cikti şimdi kan testini bekliyorum
Hilalgc Minik_04 ay aynı durumdayız evde test yaptım pozitif bide net yani silik değil bugün gittim kese bile görünmedi anlamadım bende kan sonucunu bekliyorum son adet tarihiniz nedir
yesildeniz_ Edmr97 yurtdışında mı yaşıyorsunuz? Bu testi nereden aldınız? Bu test çok hassas ve iyi bir test. Türkiye’de satılmıyor bildiğim kadarıyla.
Bsyt Kızlar selam son adet tarihim 23 Mart 21 Nisan da beta değerim 429 23 nisanda 1190 çıktı doktor karından görmedi birsey yarın tekrardan beta istendi sizce bi sorun mu var ?? Takvime göre 4+4 gözüküyor bebek
GULLMOMMY Minik_04 maşallah canım bende bugün verdim 640 lardaydi doktorum çok uyi artmış dedi 1 hafta önce 20 çıkmıştı
olivia77 Eslem2112 testlerde silik çizgi gören de vardı hatta sen de yazmıştın silik çizgi var diye ama ben çok kaptırmak istemedim kendimi ilerleyen günlerde daha da yükselmez herhalde kan sonucu