GULLMOMMY Kdkdjd_737 maşallah allahım esirgesin olsun canm istemiyorum deme allahın gücüne gider cnm rabim onu gönderirken rızkıyla gönderiyor rabim sana bi kolaylık verir sen dua et 🫶🏻
Sydnr58 Eslem2112 yarın gideceğim sonuç için büyük ihtimal pazartesi yine kan isticek ama bana az geldi sanki ya 3 gün için
Hilalgc Minik_04 ay aynı durumdayız evde test yaptım pozitif bide net yani silik değil bugün gittim kese bile görünmedi anlamadım bende kan sonucunu bekliyorum son adet tarihiniz nedir
Minik_04 Hilalgc son adet tarihim 27 mart 22 martta adet olmam gerekiyodu olmadim bugun test verbildim kan sonucunuz cikti mi
Eslem2112 Seymagumus cnm mutlu resime istediğin resmi yükleyip linki kopyalıp bu yanıtla bölümüne yapıştırıp at
Minik_04 GULLMOMMY iyi cok sukur sağlıkla kucağimiza alalim insallah🥰sende de kese gozukmedi değil mi
mrvess Minik_04 benim de tarihlerin aynı bugün sabah test verdim 637 çıkmış benim de pazartesi doktora gidicem🥰❤️
miroscumm Mariam1 canim aeni umitlendirmek istemem ama benim regle 6 gun kala 0.3 tu 4 gun kala 66 cıktı suan 15 haftaligim
Mariam1 miroscumm doktor da oyile dedi 12 gun önce adet gördüm ama yoksa da yapcak bişe yok teşekkürler
Mariam1 miroscumm 3 testim kaldi ama kaset bitane bugün yaptım negatif yarın ilk idrada yapcam sonrası biraz geçsin yaparım en son da adet gününde