Zeydin Annemidedinsen 34+5 haftalik oldum. 5,6 kg aldım … ödem olmamak için dua ediyorum. Çünkü mide ekşimesinden dolayı su icemiyorummmmm 😥
luna27 Annemidedinsen Benim kilom çok değişiyor ya. 29+5′im. Sabah uyandığımda 57 oluyorum, uyumadan önce baktığımda 60 oluyorum 😂 bi tek ben mi böyleyim acaba ? 🤭 52 ile hamile kalmıştım bu arada. Yani kaç kilo aldığımı bilmiyorum, gün içinde değişiyor çünkü 🤷😂
Abcdfghe luna27 bende öyleyim çünkü gün içersinde sürekli bisiler yiyip çok su içtiğimiz için değişiyor. Sabahları aç karnına tuvalete çıktıktan sonra tartılın o asıl kilonuz ben öyle yapıyorum. 😂
Ahsenmira luna27 o bende de oluyor hee gün değil ama özellikle evden hiç çıkmadığım günler galiba ödem diyorum
Esraerdgn95 @Annemidedinsen 20+6 şuanda. 54 kilo ile hamile kaldım şuanda 58. 4 kilo aldım şuan için.
Zehradgdrn Annemidedinsen ilk gebeliğimde 12 kilo aldım doğurunca 16 kilo vermiştim bakalım ikincide nasıl olacak
Tubiku Annemidedinsen 51 ile hamile kalıp 75 ile doğurmuştum. Şimdi yine 51 ile hamile kaldım. Sonrasını Allah bilir 😂
Tubiku Buarada zayıflar çok kilo alıyor, oncdden kilolu olanlar almayabilir bile. Karşılaştırma yaparken ilk kiloyu bilmek o yüzden önemli. Doktorum beni görünce sen en az 15 20 kilo alırsın demişti, şaka yapıyor herhalde demiştim az bile demis
maihayal Tubiku doğru demişsiniz benim de kilom yüksek 28. haftada 2-3 kilo aldım ve karnım da aşırı büyük değil, daha zayıflarda çok çabuk büyümüş hatta karın
Nesli006 Annemidedinsen yok mide bulantim vs hiç yok üstüne diyet falan da yapmadım. Yapı meselesi galiba
Arzu_tasan Annemidedinsen mide bulantısı yaşadım ama kusma olmadı 62.4 ile hamile kaldım şuan 12+4 haftalığım 65-66 arasıyım iştahım arttı 🥺
Sedamutluu Senamia2 ne yedinşz ne içtiniz vitaminlerde mi kilo yapmadı. Ben daha 18 haftalığım 7 kg aldım