Ftmnnr GezenTavuk_2 turkıshcare 1 haftalık halıdakı kola lejeslını çıkarttı yıne halıda çürümüş meyvenin suyu akmıştı aylarca bekledı bunu sıkıp makıneye attım yenı gıbı oldu ama kıyafette denemdım
queenanne1 GezenTavuk_2 valla ben denemedim henüz ama arkadaşlarım kulllanıyor homm bitkiselin oxi toz deterjanı var kaynamış suya koyuyormuşsun kıyafetini üstüne deterjanı koyunca tamamen geçiyormuş kalan lekeler bile bende bebeğim doğduktan sonra alıp denicem inşallah
Masym34 GezenTavuk_2 stop leke çıkarıcı ilk aldığım harikaydı uzun süre kalan lekeyi bile çıkardı ama sonra aldıklarım hiç çıkarmadı o yüzden çok öneremiyorım My rabbim var beyazlar için çok iyi toz halinde lekeye döküyorum bir ölçek kova ayarladım bunlar için üstüne kaynar su döküp 1 gün bekletiyorum bembeyaz oluyor
Happyka GezenTavuk_2 o zaman söyleyim kendi yöntemimi , duru kalıp sabun ile yıkayın 30 dk falan bekletin leke meke kalmaz , ben bebeğin kakasını bile öyle çıkartıyorum, çikolata vs
biranne_birbebek GezenTavuk_2 e bebekteki sıvı leke çıkarıcıyı almıştım. Kan lekesine sıktım dün hemen çıkardı.
Mry2020 GezenTavuk_2 kızımın 5 yıl öncesinden kalan zıbınları vs sararmıştı sapsarı olan vardı ebebek bayb me toz leke çıkarıcı önerildi. Aldım kovalara bastım üstüne gezdirdim üstüne kaynar su döktüm 3 saat bekledi o şekilde sulu sulu makineye koydum makinenin içine biraz daha ekledim ve bembeyaz çıktılar epey masraftan kurtuldum valla 🥳🥳🥳
Mry2020 GezenTavuk_2 hahahah valla asla beklemiyordum beyazlamalarını hatta sarı kalırsa geceleri filan arada giydiririm dedim ama bembeyaz oldular ben şok 😅