Mry2020 GezenTavuk_2 hahahah valla asla beklemiyordum beyazlamalarını hatta sarı kalırsa geceleri filan arada giydiririm dedim ama bembeyaz oldular ben şok 😅
2cocuk2kopek GezenTavuk_2 canım ben normal çamaşır sodadını sıcak suya koyup içinde bekletiyorum biraz çitileyip öyle makineye atıyorum mis gibi oluyor
2cocuk2kopek GezenTavuk_2 valla 6 yıl önceki oğlumun kıyafetlerini saklıyordum hep sararmış şimdi hamile oluncada bi yıkıyım dedim onları bile çıkardı
2cocuk2kopek Yolcuu valla bebek kıyafetinde sararma vardı 6 yıldır sakladığım yıkadım çıkardı. Ama dediğim gibi geceden sıcak suya koyup leke yerlerini çitiledim elimle öyle beklettim sabah uyanınca makineye attım
annim_803 GezenTavuk_2 kesinlikle size tavsiyem rabbit var toz olan oğlumun üç yıllık önceki kıyafetleri deki lekeyi mükemmel bir şekilde çıkardı
Hazucak GezenTavuk_2 bingonun oksijenli çamaşır suyunu ve stop’u kendi çamaşırlarımıza kullanıyordum çıkarıyordu. Bebek için baby me leke çıkarıcı önerdiler birde glint kullanan arkadaşım var o da memnun 😅