GezenTavuk_2 Kızlar bana mükemmel ötesi bir leke çıkarıcı kalan lekeleri bile çıkaran bir deterjan vs önerin çocuk için kızımın beyaz ve renkli tişörtleri ne kullanabileceğim…
GezenTavuk_2 GezenTavuk_2 kızlar yok mu şöyle işte şu kadar kalan lekeyi bile geçirdi diyebileceğiniz bir leke çıkarıcı.
busra05_ GezenTavuk_2 e bebekten toz leke çıkarıcı almıstım baby me leke cıkarıcı arkadasım cok övmüştü aldım doğum öncesinde💖
Parinas GezenTavuk_2 baby me nin leke çıkarıcısını kullandım hiç beğenmedim. Yeni lekeyi bile çıkarmadı. Homm bitkisel önerdiler onu aldım. 1 haftadır kirli sepetinde bekleyen lekeyi çıkardı. Yıkanıp çıkmayan lekeler vardı onları çıkardı. Ama çocuklarımın kıyafetlerinde yazdan beri olan lekeri çıkarmadı. Çıkarsa mucize olurdu zaten 😀
GezenTavuk_2 Parinas vallahi çocuk kıyafetindeki lekeyi çıkaran leke çıkarıcıya ben mucize çıkarıcı derim 🤣🤣
Nesozg GezenTavuk_2 e bebekte ki toz leke çıkarıcı mucizevi bişey namus lekesi hariç herşeyi çıkarabilir
Happyka GezenTavuk_2 o zaman söyleyim kendi yöntemimi , duru kalıp sabun ile yıkayın 30 dk falan bekletin leke meke kalmaz , ben bebeğin kakasını bile öyle çıkartıyorum, çikolata vs