babyackgz ravzae 28 olmama 3 ay kaldı 4 yaşında bir kızım ve 3 yaşında bi oğlum var 3.bebişi istiyoruz o yüzden buradayım ☺️
dalyaluna35 26 buçuk tam yas, ilk gebeligim su an 4+3 🙏 27 de kucağıma almak nasip olacak inşallah 🥹🍀
Asilzedemom Siyahbeyaz_ aylık iğneler olmuştum iki tane eşim iğne olduğumu duyunca kendi geri çekilme yapıyordu bıraktı o ay hamile kaldım 🥺
Siyahbeyaz_ Asilzedemom olsun kuzum yiyeceği nasibi varmış ne güzel🤩 yengemde sprilla hamile kalmıştı hepsi yüzde yüz koruma değil kuzum o yüzden hamileliğini yaşa🤗
Elifmehmetemin ravzae 28 yaşındayım 4.cü gebeliğim ilk bebeğimi 4 aylıkken kaybettim sonra kızım oldu 1 sene sonra oğlum oldu kızım 6 oğlum 5 yaşında şuanda hamileyim 21+6 haftalık sağlıkla afiyetle alırım kucağıma bu yavrumu da inşallah 🤲
Ftm7 ravzae 24 yaşındayım 2. gebeliğim dün öğrendim🥲 kızım 1 yaşında biz de korunuyorduk regl tarihime 2 gün kala hamilelik oluştu hiç bir bilgiye güvenmeyeceğim artık😅 sağlıkla gelsin inşallah bebişler💕
Zlyha58 ravzae benimde 4,5 yaşında kızım 1 yaşında oğlum bunları büyütürsem bana yeter diyordum 7 haftalık hamileyim 😆 29 yaşındayım
ravzae Zlyha58 aynı kaderi paylaşmışız 🫶🏽🥰 sağlıkla büyütelim artık ne diyelim benimde bir kızım bi oğlum vardı 5 ve 1 yaşlarında🥹
zeynephkn07 @ravzae bende 28 yaşındayım 5.5 ve 3.5 yaşlarında iki kızım var 3. geliyor benimde erkek bebiş 🥹🥹🥹
Asilzedemom Siyahbeyaz_ öyle artık bide zor geciyor hamilelikte malesef ya oğlumun doğuştan böbrek sorunu var erken doğdu malesef gözlerinde de var ondan istemdim aslında o tamamen iyilestiginde kendimde atandigimda istemiştim ama nasip artik
Ilkim1- ravzae aynen öyle vala üçüncü çocuktan sonra insan korkuyor en iyi yöntemle korunmak istiyor 😊
Kubradmurat ravzae ben sormadim doktorada benim ikiside normal oldu sezeryan olmak gerekiyormus baglatmak için bilmiyorum nasil olacak