Esraerdgn95 @ravzae maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben 30 yaşındayım bir düşük,bu ikinci gebeliğim bir oğlum olacak 20+5 deyim.
ravzae Musilk-1 iyi cesaret abla ben asla düşünemezdim heralde ben şimdi bile 5 sene sonraya geçmek istiyorum rahatlayacağım diyorum çocukları büyütüp kendimce🙈😁
sonbahar_2322 Suniiis Maşallah 🧿sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤍🥰 Evet Bende 20 giricem yakında 🙏🏻
Dilekceren Parlalina ravzae 37 yaşındayım 2. Gebelık oğlum olucak inşallah birtane kızım var 6 yaşında. Ikıncıyı düşünmüyorduk sonradan bakır çok geçmeden denedik Allhım nasıp eettı hayırlı olur inşallah. Sana tavsıyem bence bağlatma etrafımda bağlatan kişiler var pişman olan. Dünyanın binbir türlü hali var umarım hersey güzel herkes için ama bağlatmanım dönüşü yok canım
ravzae Dilekceren çok teşekkür ederim, inanın iki çocuğum da korunurken olduğu için biraz korkuyorum onun için belkide nasip olmaz bağlatmak tam 30 yaş istiyorlar zaten çift korunma denerim artık olmadı yorumunuz için çok teşekkür ederim 🥰🫶🏽
ravzae Esma006 planladığın gibi olmuyor inanın başınıza gelmesin de Allah korusun ama gerçekten bu şekil bir çok kişi biliyorum başına gelen kendini bilmemezlikle alakalı değil🥰
Gofretinannesi ravzae 25 de bir tane dogurdum şimdi 28 yaşındayım ikinciye hamileyim hep 30 olmadan bitsin derdim çünkü takatim yokkk rabbim isteyene nasip etsin