Cihanella Ablanız geldi çekilin 😂 38 yaş ilk gebelik. Kariyer iş güç derken 36 da evlendim, az gezelim diyincede şimdiye nasip oldu 🙏🏻🧿
ravzae Cihanella ay maşallah herkesin nasibi tabi bense 30unda 3 çocuklu 🤧🤧🤧😬🙈😁 allahım herkesin gönlüne göre versin 🙏🏽🌸🥰
ikibaloglanannesi ravzae 28 yaşındayım. 26 aylık oğlum var ve 1 haftalıkta oğlum var💙💙 30 olmadan bitirdim işi🙈
Kubradmurat ravzae bende istemeyerek hamile kaldım 23 yaşındayım 2 oğlum var şuan yeni hamileyim korundugumuz halde oldu nasipte boyleymis yaşım küçük olduğu icin devlet Hastanesi baglar mi acaba bilmiyorum 3 çocuk olmuş olacak ya hani daha istemiyorum ben 2 oglumla mutluydum 3. Bebis çıktı 😅😅😅❤️
ravzae Kubradmurat bende hep öyle dedim 30 yaşının altını bağlamıyorlarmış bende 30 a girmemiş olacağım bilmiyorum bir dahaki kontrol de doktora danışacağım sezaryen olmak durumu gerekiyor birde diğer doğumlarım vajinaldi bakalım artık hakkımızda hayırlısı canım sende dikkat senin yaşında gençmiş🥰
Ipekeski Benim ilk hamilelik kürtaj oldu sonra tekrar hamile kaldım şuan kızım 4 yaşında ve onun üstüne tekrar bir boş gebelik le kürtaj oldum ve şuan yine 11 +2 hamileyim Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi 🙏😍 ve yas 23 🤣
Ilkim1- ravzae benim de üçüncü gebeliğim 9 ve 8 yaşında bir oğlum var kız çocuk çok istiyordum Rabbim nasip etti şu an 38+2 hamileyim 29 yaşındayım ben de düşünmüyorum eğer sezeryan olursam tüplerimi bağlatacağım Rabbim olmayanlara versin inşallah 😊
ravzae Ilkim1- gönlünüze göre vermiş rabbim çok şükür bağlatmak bencede en etkili yöntem bağlatmak istiyorum ona rağmen de korunmaya devam edeceğim bende ki öyle bi korku artık🥹
Ilkim1- ravzae aynen öyle vala üçüncü çocuktan sonra insan korkuyor en iyi yöntemle korunmak istiyor 😊
Kubradmurat ravzae ben sormadim doktorada benim ikiside normal oldu sezeryan olmak gerekiyormus baglatmak için bilmiyorum nasil olacak