Pofidik123_ Hatice5855 lekelenme adetten önce oluyo heralde dimi öyle biliyorum olsun üzülme bizede nasip olucak bi gün
Hatice5855 Pofidik123_ benim leke gördükten sonra gün içinde yada ertesi gün devamı geliyor. Bakalım bu ay da giti
Meridaily Pofidik123_ bat 26, yumurtlamadan beri göğüslerim ağrıyordu çok fena, 2 gündür hafifledi o da. Bu ay da olmadı sanırım yine 😢
Pofidik123_ Meridaily olsun moralimizi bozmayalım olucak elbet bi gün rabbim nasip edicek bizmde yüzümüz gülücek🥹
miracsmom_ Pofidik123_ benimde bat 24 ekstra stresliyim pazartesi kan verdim 71.62 çıktı ama günüm geçmemişti cuma kanaman olmazsa tekrar gel beta bakalım dedi
Pofidik123_ miracsmom_ ay senin var canım inşallah sağlıklı bi şekilde ilerler sürecin 🥰 çok sevindim
Meridaily Pofidik123_ amin inşallah Rabbim bize de nasip eder 🤲🏻 her ay böyle hüsranla sonuçlanması çok üzücü ama 😢
Pofidik123_ Meridaily ben bebeğimi kaybettikten sonra 1 senedir test yapmıyodum geciktiğimde oldu ama bu ay çok farklı bütün belirtileri yaşıyorum içime şüphe düştü
Pofidik123_ Meridaily ben galiba elendim kahve rengi geldi biraz böyle hissettim ama adet oldum galiba dedim bu yerleşme kanaması değildir heralde adet zamanı olmuyo diye biliyorum ama
miracsmom_ Pofidik123_ belli olmaz geç döllenme olduysa yerleşme de olabilir önemli olan regle dönmemesi
Pofidik123_ miracsmom_ işte bende anlayamadım normalde direk kırmızı şekilde gelir hemen sökülürüm dünden beri günlük pet kullanıyorum ikinciye değiştirdim ama bilmiyorum ya nasip