Pofidik123_ Kızlar Gelinn birlikte bekleyelim belirtileriniz var mı 6 gün prodoctor erken gebelik testi yapmıştım çok silik ikinci çıkmıştı beklemek çok zor iki gündür hafif miğde bulantım var sırtım belim ve sol kaşığım ağrıyo sürekli uyuyorum bu ay
huvuuuuff Pofidik123_ hiç belirtim yok maalesef 3 gün önce test yaptım o da negatifti bu ay da olmadı sanırım :(
Hatice5855 Pofidik123_ bat yarın arada kasık ağrısı oluyor sanırım adet olucam. Test yapmadım pek umudum yok
Meridaily Pofidik123_ bat 26, yumurtlamadan beri göğüslerim ağrıyordu çok fena, 2 gündür hafifledi o da. Bu ay da olmadı sanırım yine 😢
miracsmom_ Pofidik123_ benimde bat 24 ekstra stresliyim pazartesi kan verdim 71.62 çıktı ama günüm geçmemişti cuma kanaman olmazsa tekrar gel beta bakalım dedi
Pofidik123_ huvuuuuff dediğim gibi prodoctor yaptım bata 6-7gün falan vardı silik çizgi çıktı iki gün önce de arti med kaset test yaptım onda da silik ikinci çizgi çıktı hemen çıktı ikiside ilk 3 dakka içinde arti meşe güvenmiyorum çok yalancı pozitif gösteriyormuş
Pofidik123_ Hatice5855 o ayırt edilmiyor pek ya bu olursa eğer benim ikinci gebeliğim ilkini 6aylıkken karnımda kalbi durdu üzerinden bir sene geçti rabbim isteyen herkese versin
Pofidik123_ Hatice5855 bugün kiraz sol kasığım ağırdı adet olucakmış gibi 24 ünde adet olmam gerekiyo normalde yarın acaba bidaha test yapsam mı ama erken yok elimde normal kaset test var iyi bi marka
Pofidik123_ Hatice5855 iki gün önce yaptım perşembeye kadar bekliyim olmazsam yine yaparım dedim ama beklemek çok zor ya 🥰
Pofidik123_ huvuuuuff evet yarın olmam lazım normalde adet olcakmışım gibi geliyo ama bilmiyorum bakalım bu sabah normal kaset test yaptım uyanınca gözle zor görülen silik çizgi belirdi 3 dakika içinde kamerada gözükmüyo atamıyorum buraya o yüzden ama bakalım beklicem
Hatice5855 Pofidik123_ kızlar sabah bir leke gördüm devamını bekliyorum şimdi. Test yapmama gerek kalmadı 😥😥bat bugün evet bende elendim sanırım
Pofidik123_ Hatice5855 lekelenme adetten önce oluyo heralde dimi öyle biliyorum olsun üzülme bizede nasip olucak bi gün