Tospik Kbrasuer 34+4 olacağız birazdan 😁 ama 2 hafta önden gidiyor oğluşum sezeryan olacağımız için 38 de alır muhtemelen 1 ay felann sonra doğar inşallah 😘🤗
Hilkar Kbrasuer var mı canım gerçekten ben çok cesaret edemiyorum açıkcası normal doğuma sezeryanda da çok korkuyorum ama bilmiyorum
Ebuseyma MerveSar Normal de 38. Haftadan önce almıyorlarda o yüzden merak ettim, bende isteğe bağlı sezaryan olacağım
Hilkar Hilkar bende canım ama sezeryanda spinal daha rahat diyorlar biliyorum normal Doğum gibisi yok ama cesaret edemem ben ufacık şeylere bile heyecan yapıyorum ben ki ameliyathanede Bile nasıl heyecan yapıcam bakalım
Seyma3456 Herkese iyi aksamlar son 27 ama bebisimin hareketleri cok azaldı o kadar alışmışım ki hareketlerine kendimi kötü hissediyorum sizde de var mi Böyle bir durum
bebegimvben Seyma3456 Seyma3456 yeri daralıyor artık oyüzden dolayı olabilio. Ama gün içerisinde hissediyorsan korkmana gerek yok
Kbrasuer Seyma3456 bendede öyle oluyo eskisi gibi deyil ama çikolata ye meyve suyu iç bak nasıl canlanıyo😂
Cemreemine Hilkar ya ben agrisindan falan korkmuyorumda baska seyler endiselwndiriyo bi kere de bi doktora gotmistim daha hamile degildim muayene etmisti bi sorunum vardi bana catin cok musait degil cok dar demisti o yuzden de dusunemiyorum normal
tugce4161 Ozlemsvr onunla alakalı olabilir oğlum doğumda döndü kızım erken döndü inşallah yine kendi sancim gelir
Simya13 tugce4161 henüz değil belli , başta normal diyorduk şimdi yan yatmıştı başı aşağdaydı eskiden bakalım dönerse tekrar. İçimden sezeryan geçiyor biraz da tombik bir bebiş
Merveanneoluyor Arkadaşlar bebişlerinizin boy ve kiloları kaç☺️ Biz de 35i bitirdik bugün. Kilosu 2600dü ama makat durduğu için mi bilemiyorum boyunu biraz zır ve küçük ölçüyor 44 45 cm gibi🤷🏻♀️
Sila1245 Merveanneoluyor 32 de e gitmiştim 1.900 du 34 de gittim 2.400 olmuşuz 36 da gidecegim bakalm kac olcak meleğim