Sila1245 Kbrasuer 43 cun neresi cok kiizz burda 100 den 99 za düşünce cook az kaldi die feryat edip heycanlanan hanımlar var 😁😁😍😍😍 bizde 40 haftayi beklersee 34 gun 38 haftalikken dogarsa 21 gunumuz kaldıii😊
Kbrasuer Seyma3456 bendede öyle oluyo eskisi gibi deyil ama çikolata ye meyve suyu iç bak nasıl canlanıyo😂
Sila1245 Merveanneoluyor 32 de e gitmiştim 1.900 du 34 de gittim 2.400 olmuşuz 36 da gidecegim bakalm kac olcak meleğim
Hilkar Hilkar bende canım ama sezeryanda spinal daha rahat diyorlar biliyorum normal Doğum gibisi yok ama cesaret edemem ben ufacık şeylere bile heyecan yapıyorum ben ki ameliyathanede Bile nasıl heyecan yapıcam bakalım
Kbrasuer tugce4161 ben 33 haftalık olduk gittik 2 kg bebegim doguma kadar insallah 3 kilo olur yoksa kuvezde büyür dedi
Kbrasuer tugce4161 ben 33 haftalık olduk gittik 2 kg bebegim doguma kadar insallah 3 kilo olur yoksa kuvezde büyür dedi
Memmedova Kbrasuer ya bu doktorlar neden aqresiv konuşuyorlar korkutuyorlar hamileleri.kilosu az olan her bebek kuveze duşmez canım korkutma kendini esas saglikli beslen sen oda saglikli olur Allahin izniyle hele daha cok var doguma.
TCDenizKaratak Aslında 7 Mart görünüyordu doğum ancak sezeryan daha önce olduğum için nasipse 27 şubatta geliyor oğluşum
Simya13 tugce4161 henüz değil belli , başta normal diyorduk şimdi yan yatmıştı başı aşağdaydı eskiden bakalım dönerse tekrar. İçimden sezeryan geçiyor biraz da tombik bir bebiş
Kbrasuer Memmedova valla canım ne bilim 3 kg olması lazım mıs ama yiyorum herşey bi şekilde kilo yapan seyleri ama insallah kuveze girmez