Reyyan1310 Englishteacher bende 35+4 biraz aşağıda dedi 33 haftamda hala aynı inşaAllah hanımefendi biraz bekler diye dua ediyorum ☺️ Sizdede mi risk var
Englishteacher Reyyan1310 yok bana doktorum herhangi bi risk var fln demedi sadece bana çok dayanmaz gibi geliyor ama bakalım hiç de belli olmaz bazen baskıdan fln doğurcam sanıp korkuyorum ama bebeğim hep yukarıda hareket ediyor ☺️
Kbrasuer Englishteacher valla canım bende öyle hisediyordum ama bi anda döndü vajinal baskı cok yapıyo 3 hafta daha durursa sabrederse sıkıntı yok bizde ama doğum pozisyonunu almıs prenses😍 sende elini yukarıya koy bosluk varsa eyer dönmüştür
Reyyan1310 Kbrasuer nst giriyormusunuz benim alağıda olunca 33 haftadan beri giriyorum normalde 35 başlıyorum dedi
fitmom Oğluşuma kavuşmama son 19 gün. Gününü doldurur büyük ihtimalle dedi doktorumuz. Yani önceden hiç heveslenmemem gerektiğini anladım 😄 Sağlıkla büyüsün ve gelsin oğlum rahatı iyi zaten belli. Suyu tam sancım çıkmadı nstde bugün kontrolüm vardı 😇
Kbrasuer fitmom biz de aynı rahat hanfendi 😂 ama nst girmedim doktor dogum yerini almıs dedi ne zaman gelce belli deyil dedi beklerse mart sonu diyo😂 ama hazırlıklı ol dedi😂
Gulhan2692 Son 20gün hayırlısıyla💙 gün azaldıkça bi heyecan basıyor Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun inşallah. 2 gündür hafif ağrılarım var karnımın içinde yarinda kontrolümüz var bakalım 😊
Kbrasuer Reyyan1310 bana girditirmedi nst ve 3 aydır ultrosan kagıdı bile vermiyor 🙄bebegimi son halini görmedim bile
Cemreemine Hilkar ne guzel ben korkuyorum dedim yeneriz korkularini dedi esimde normal olsun hatta suda olsun diyo ben deli olurum resmwn 😊
Hilkar Cemreemine aslımda en iyisi normal canım benim panik atağım olmasa denerim ama baş çıkamam gibi geliyor açıkcası
Cemreemine Hilkar ya ben agrisindan falan korkmuyorumda baska seyler endiselwndiriyo bi kere de bi doktora gotmistim daha hamile degildim muayene etmisti bi sorunum vardi bana catin cok musait degil cok dar demisti o yuzden de dusunemiyorum normal
Ebuseyma MerveSar Normal de 38. Haftadan önce almıyorlarda o yüzden merak ettim, bende isteğe bağlı sezaryan olacağım