32Annee Kbrasuer adet ağrısı gibi alt karın ağrısı ve akşama doğru oldu geçti ama acaba şancı mıydı bugün nst de çıkmadı aslinda
Cemreemine Mervesg bana da 38de yapicam dedi bende ben sezeryan istiyorum dedim konusuruz bunu o zaman dedi
Mervesg Cemreemine kiz mecbur kalmadıkça olma sezeryan normali bi gun bile cekmiyosun sezeryan yillarca sürüyo ikinci hamilelikte de sıkıntı ayni yer kesiliyo. Kendine bi pilates topu al son haftalarda kolay olurmuş dogum hurma vs vs 😂
Kbrasuer Cemreemine sezeryan mecbur kalmadıkca olma normal dogumda sancı çekiyosun ama 1 gün sürmeden ayaga kalkıyosun
Hilkar Cemreemine bende 36 haftadayım sezeryan istiyorum panik atağım var diye biz daha konuşmadık ne zaman olacağını sen de isteğe bağlı sezeryan dimi
Cemreemine Mervesg cok korkuyorum ya valla esimde ikna etmek icin suda dogum yap falan diyo 😁ondan da ayri korkuyorum
Mervesg Cemreemine düşünmemeye calis canim oluruna birak normal yaparsan daha rahat edersin benimde ilk gebeligim cok arada kaliyorum 😂
Cemreemine Kbrasuer ya ben agridan korkmuyorum kesiyolarmis orayida kesiyolar karnimi da ondan korkuyorum
Kbrasuer Hilkar Hilkar ben devlet hastanesi gidiyorum ama istege baglı deyil normal dogum olcak insallah benim bebegim dönmüş 🥰