Ozlemsvr Kbrasuer 35+0 olduk bizde. Şu anlık bir sıkıntı yok. Amcak daha randevu cuma günü bakalim ne olacak. 😊
Babyboy_i MerveSar aa neden oyle erken. ? Bende 35+2 yim amma sezeryan olacagim icin 4-7 mart araligi dedi doktor
Kbrasuer Ozlemsvr bi geçmek bilmiyor son günler gittikçe ağırlaşıyorum zor geçiyo hamilelik insan ne oturabiliyo ne yatabiliyo
Englishteacher 35+3 son 32 günümüz bakalım kızım erken gelmezse hem çok korkuyorum hem de normal olsun istiyorum bakalım inşallah gönlümüzdeki gibi olur tabi herşeyden önce sağlık.
Reyyan1310 Englishteacher bende 35+4 biraz aşağıda dedi 33 haftamda hala aynı inşaAllah hanımefendi biraz bekler diye dua ediyorum ☺️ Sizdede mi risk var
semazkcblc Kbrasuer son 43😍 ama gittikçe zorlaşıyo herşey, kavuşalım istiyorum bian önce😍 son zamanlar geçmek bilmiyor😔
SevgibiR Kbrasuer son 28 diyor ya x😂 çok heyecanlı ama heycan yok daha Allahm ne zaman olur bilmiyorum artık
Ozlemsvr tugce4161 bende 35 ne zaman doğurcam acaba. Artık skldim bir an önce doğsa artık 😑 vajinamda açıklık hissediyorum lavabodayken ama bilemiyorum..
MerveSar Eceee1 erken dogum riskim var rahim agzinda kist var ciger gelistirici vuruldu gelisimi iyi dedi doktor normalmis tarih
Eceee1 MerveSar erken Doğum olmuyor tabi de eğer öyle bir sorun varsa erken alınması normal allah kurtarsın şimdiden bende 35+3 Teyim doktora sezeryan 38 inçi hafta da istiyorum dedim Mart’ın ilk haftasına gelmesi için istesen de almam dedi ondan şaşırdım