MerveSar Kbrasuer hayir canin ultrasonda bebekle beraber gozukuyor zaten 8 cm gozukmeyecek gibi degil
Simya13 Kbrasuer bilmiyorum aşağdaydı neden döndü yukarı , dönebilir dedi tekrar ama bence aynı karnım
Cemreemine Mervesg yok canim 38 de yapacagini soyledi ben zatwn sezeryan istiyorum bakmasa nolurki 😁 sana cati muayenesi yaptimi
Hayale Kbrasuer 33haftalığız evet heyecan var bazen hadi gel artık diyorum.Allah her kese saglıklı övlat nasip etsin inseAllah
MerveSar Kbrasuer sezeryan dogumda bebek alindiktan sonra rahimdeki kistleri temizlicek 37 haftadan sonra dogan bebekler zaten normal zamaninda dogmus sayiliyor erken olmuyor yaaa
Eceee1 MerveSar erken Doğum olmuyor tabi de eğer öyle bir sorun varsa erken alınması normal allah kurtarsın şimdiden bende 35+3 Teyim doktora sezeryan 38 inçi hafta da istiyorum dedim Mart’ın ilk haftasına gelmesi için istesen de almam dedi ondan şaşırdım
Ilaydaile Kbrasuer 25 günümüz kaldı 36+3 haftalığız çok heycanlıym stresliyim korkuda var biraz napcam bilmiyorum 😌
Zulfiyemir Son 43 benimde ama artık yürürken falan çok zorlanıyorum baskı hissi çok fazla sağlıkla gelsinde 🙏 tüm hamislere sağlıklı ve kolaylıkli doğumlar
Yalinn8 Kbrasuer buraya goree 38 ama reelde ne bilemiyorum dogum seklimiz belli diil henuz, 34/4üz dönmedik bi de dahaa
Nurcin Kbrasuer Kbrasuer evet . uyurken zorlaniyorum ama sabretmek zorundayiz. Saglikla gelsinler ins 💕