Beyazmelekkk İnşallah olur. Anneler rahat eder rapor peşinde koşmak durumunda kalmaz . En azından 1 yaşına kendisi getirmiş olur
ynzl zynpknt tamam da döndüğümüzde bize ihtiyaçları kalmamış olacak. Yerimize çoktan birini almış olacaklar
Ebrueo ynzl yönetmeliğe göre eğer çalışan kotası yoksa sizin yerinize aldığı kişiyi çıkarmak zorunda. Doğum iznine çıkan çalışanı döndüğünde çıkarmak yasak, böyle bi şey yaşarsanız dava açarsanız kazanırsınız.
ynzl zynpknt maalesef özel sektör için fazla iyimsersiniz… 1 yıl sonra da işe başlayınca süt iznidir bilmem nedir onlarla uğraşacağına firma yeni kişiyle devam etmeyi tercih eder
Ayse3434ay 2cocuk2kopek bılıp vılmeden konuşuyorsunuz yalnız devlet memurunun zaten ucretsız 2 yıl ıznı var ozelın 1,5 sene yapılacak denıyor
Yesilev Vatdifak inşallah olur ama hiç sanmıyorum ya bu kadar büyük bir iyilik yapamaz bizim devletimiz sürekli kasa da para yok diyorlar zaten bir de bize 1 sene para mı yatıracaklar ki yapsa bile kamuya yapar özel sektörde çalışanlar ana değil çünkü 😪
gezentianne 10gamze Kurumsal firmalarda cok işe yarar.Kendi adıma 40 bin çalışanı olan bir yerdeyim çıkmasını çok isterim
gezentianne adatuna zaten iş görüşmekerinde soruyorlarmış kardeşimyaşadı :) Yakın zamanda evlilik düşünüyormmusunuz diye
2cocuk2kopek Ayse3434ay özelin ücretli izni yok daha önce doğum yaptım ve ücretsiz izin hakkı var. Bilip bilmeden değil iyi bir araştır bak devlet memuruna da 2 yıl ücretli izin yok siz ücretsizle karıştırıyorsunuz. Arkadaşım öğretmen oda bu 1 yıllık yasayı bekliyor 2 yıl ücretli izin olsa neden beklesin
Ayse3434ay 2cocuk2kopek oku öyle konuş ben devlet memuruyun zaten 2 yıl ucretsız bızım var dıyorum ozelın ucretsız ızın hakkının 6 ay olduğunu bılıyorum
Ebrueo 2cocuk2kopek yo özelde de var 16 hafta ücretli izin hakkımız. Biz çocuk doğar doğmaz işe mi dönüyoruz sanıyorsunuz?
Beyazmelekkk merveasd neden 1 Mayıs? Bende anneler gününe olur mu diye düşünüyorum. Ya aslında taslak hazır ise geriye sadece TBMM de onaylama kalmıyor mu sonra rg de yaymlanicak ama bizleri kalsar mi diye düşünüyorum ben Mart’ta doğum yaptım