Ayse3434ay Vatdifak vall bıktık bu haberlerden ya çıksın ya çıkmasın ya boşuna umutlanıyoruz sonra hayal kırıklıgı
ynzl Vatdifak olur mu olmaz mı bilmem ama özel sektörde kimse kimseyi 1 yıl beklemez bence. Kendi işimden pay biçiyorum 1 yıl ben olmasam kim yapacak o işleri? Yerime birini almaları lazım. Hadi yine 4 ay idare edecekler bir şekilde ama 1 yıl çok zor
biranne_birbebek Vatdifak inşallah olur artık, merakla bekliyorum ama sürekli aynı haberler çıkıyor herhangi bir ilerleme olmuyor🫠
10gamze Vatdifak ücretli izin özelde 1 yıl olmaz sanmam kimi arkadaşlarımı ücretsizde dahi işten çıkardılar
Ayse3434ay Ebrueo söyle aslında tüm herkese verse bıle bunu ısveren ıstemez zaten kendı çıkarlarına göre ayarlayıp işten çıkarırlar kadın personelı kesınlıkle
zynpknt ynzl alırlar birini zaten raporluyken işveren hiçbir para yatırmıyo sadece personel olarak gözüküyosunuz maaş sigorta hiçbişey ödemiyor ki
a-koroglu kabak tadı verdi bu yasa çıkıyorsa çıksın sezeryanı yasakladılar pat diye çıktı yasa ama yararlı bisey olunca sakız gibi uzatıyorlar 3 ay kaldı doğuma bir umut bekliyoruz
gezentianne 10gamze Kurumsal firmalarda cok işe yarar.Kendi adıma 40 bin çalışanı olan bir yerdeyim çıkmasını çok isterim
ynzl zynpknt tamam da döndüğümüzde bize ihtiyaçları kalmamış olacak. Yerimize çoktan birini almış olacaklar
adatuna Vatdifak olmasın bence Eğer böyle olursa iş yerleri yeni evlenmiş ya da genç evli kadınlardan kaçınır 1 senede kariyerinden çok uzaklamış olacak
gezentianne adatuna zaten iş görüşmekerinde soruyorlarmış kardeşimyaşadı :) Yakın zamanda evlilik düşünüyormmusunuz diye